La cosina de Miguel Ángel Muñoz, concursant de 'Masterchef Junior'

La decisió ha generat una gran polèmica entre els seguidors del programa

Imagen de los jueces y los nuevos concursantes de 'Masterchef Junior'.
Imatge dels jutges i concursants de 'Masterchef '| Lecturas

'Masterchef' és, avui en dia, un fenomen de masses. Així mateix, el programa intenta renovar-se dia rere dia i el proper dimecres, 20 de desembre, s'estrenarà una nova edició del celebrat 'Masterchef Junior', com a seqüela de l'actual ‘Masterchef Celebrity’.

Ambdues versions del programa, però, estan connectades. I és que un dels participants de l'edició ‘Junior’ és familiar d'un dels guanyadors del ‘Celebrity’.

Imagen de archivo de Miguel Ángel Muñoz.
Imatge d'arxiu de Miguel Ángel Muñoz | Cuatro

 

El familiar famós 

La familiar en qüestió és la cosina de l'actor Miguel Ángel Muñoz, qui va alçar el premi l'any passat. Així mateix, la familiar del madrileny formarà part de la nova generació de joves cuiners que intentaran sobreposar-se als seus companys als fogons.

 

Acusen el programa d'estar arreglat

La designació no va eludir la polèmica. Molts dels seguidors del programa creuen que la participació de la jove al programa no és una coincidència, per la qual cosa haurien apuntat a una manipulació de l'espai per incrementar-ne l'audiència.

Així mateix, les crítiques han estat clarament enfocades al programa, assegurant que la participació de la cosina de l'actor es devia, únicament, al fet de guanyar espectadors.

Imagen de la cuarta edición de Masterchef.
Imatge de la quarta edició de Masterchef | Vertele

 

Els responsables defugen la polèmica 

Els responsables del programa i els jutges s'han mantingut al marge de la polèmica. Tant és així que aquests han presentat amb molta il·lusió la nova edició del programa i Toñi Prieto, la responsable d'entreteniment de TVE, ha assegurat: «Estem molt emocionats amb aquesta nova edició. I més tenint en compte com va anar la darrera edició del ‘Celebrity’». 


Comentaris

envia el comentari