YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La proposta de Cristian Suescun a Yola Berrocal que remata la seva nòvia Jessica

El jove diu que se sent confós i no té clar el seu futur amorós

Cristian Suescun
El jove diu que se sent confós i no té clar el seu futur amorós | Telecinco

Durant tota l'edició de 'La casa fuerte',Cristian Suescun ha jugat a l'ambigüitat i, mentre declarava el seu amor a la seva nòvia Jessica, es dedicava a jugar d'amagat ambYola Berrocal per després negar-la durant les gales, quan tots aquests jocs d'amagat eren destapats per la mateixa Yola o per la resta de concursants que assistien atònits al doble joc del germà de Sofia Suescun.

Això acabaria desestabilitzant a la concursant, que no sabia com actuar quan se li acostava el jove i ni molt menys sabia com respondre a les preguntes que li feien a les gales quan li preguntaven per aquest assumpte, arribant fins i tot a mentir per no comprometre la relació de Cristian amb la seva nòvia Jessica, cosa que ell mai li ha agraït i que fins i tot ha aprofitat per intentar desacreditar-la dins el 'reality'.

Cristian creia que la seva nòvia s'estava empassant totes aquestes mentides, però en sortir del concurs s'ha trobat amb la realitat, una realitat que passa per admetre que la relació està trencada i que molt difícilment es podrà recompondre, ja que, segons sembla, Jessica no estaria disposada a ser la 'cornuda' oficial del país. Alhora, aquesta ruptura, temporal o definitiva, ha estat aprofitada pel mateix Cristian per acostar-se de nou a Yola, ara allunyats del focus mediàtic.

Cristian demana a Yola seure junts a fer un cafè

La passa nit, en el debat final de 'La casa fuerte', Cristian li va demanar perdó a Yola i li va demanar quedar per fer un cafè i començar de zero. Segons explica, quan ha vist les imatges des de fora s'ha adonat que el tracte que li ha donat durant el concurs no ha estat l'adequat.

Per la seva banda, Yola ha declinat la invitació i ha admès que no es creu cap de les seves paraules i considera que encara està jugant, intentant fer pena amb una història que ell mateix ha generat, comprometent-la a ella i a la que ja és la seva exnòvia, Jessica. 


Comentaris

envia el comentari