Yola Berrocal y Cristian Suescun en 'La casa fuerte'

Cristian Suescun enganya a la seva nòvia amb Yola Berroral a les dutxes de 'La casa fuerte'

Yola ha confessat estar enamorada del germà de Sofia Suescun

Cristian Suescun intenta preservar a cada gala de 'La casa fuerte' la imatge de la seva nòvia Jessica, però les seves accions dins del concurs acaben tirant per terra les bones intencions del jove. Yola Berrocal va confessar en els primers dies que li agradava Cristian però a mesura que han anat passant els dies aquests sentiments s'han anat expandint i ara és ell qui podria haver començat a sentir coses per la seva companya de concurs.

La seva manera d'acostar-se a Yola és molt estranya. En cada gala nega l'apropament i diu que no recorda cap de les coses que fa però per sort, ella no es calla res i explica el que fa amb Suescun quan les càmeres no estan gravant. Si al principi només eren uns petons durant una festa, l'última jugada de tots dos ha estat una tòrrida escena dins de la dutxa. En un primer moment el germà de Sofia Suescun ha negat que hagi passat res, però Yola no ha volgut deixar el tema allà i ha explicat el que veritablement va passar.

Els dos van decidir fer-se una dutxa junts i l'ambient es va anar caldejant. Cristian va fer un petó a l'orella a Yola i aquest va acabar als llavis, i fins i tot en les llengües de tots dos. En aquest moment Cristian va decidir tocar-li 'el peluix' a Yola, que és com ha volgut dir-li Sonsoles Ónega a la part íntima de la concursant. Després d'això, Cristian no ha pogut fer res més que reconèixer-ho i atribuir-ho a una temptació puntual de moment.

Cristian Suescun torna a ridiculitzar la seva nòvia en directe

Després d'admetre que tot això havia passat, Cristian  se n'ha recordat de la seva noia Jessica i li ha volgut enviar un petó. Això ha aixecat l'aplaudiment de la resta de concursants i dels col·laboradors de plató que han al·lucinat amb el comentari i de nou, no han sabut interpretar els sentiments que el jove enviava a la seva parella, qui encara es troba en l'anonimat.

Veurem si aquest apassionat moment entre Yola i Cristian és l'inici d'alguna cosa bonica i ell pren la decisió de trencar amb la seva actual parella.