'Supervivientes' busca un substitut temporal a Lara Álvarez a l'illa

L'encarregat ha estat un dels concursants del 'reality'

Lara Álvarez a la presentació de 'Supervivientes 2020' l'11 de febrer de 2020
La presentadora va patir una caiguda la setmana passada | GTRES

La setmana passada la presentadora per excel·lència de 'Superviventes', des d'Hondures, Lara Álvarez patia una caiguda a l'illa que li deixava un seguit de ferides, de caràcter no greu, a la mà i el genoll. Aquest accident és el que ha causat que Lara no pugui fer algunes de les accions a les quals ja ens té acostumats com per exemple acompanyar als concursants des de la Palapa fins a la platja per dur a terme les proves de recompensa.

Des del programa han decidit buscar una solució d'urgència i buscar-li un 'substitut' temporal. Així doncs, en l'última connexió, mentre la presentadora explicava la prova des de la Palapa, un concursant es va convertir en els ulls de la presentadora a la platja i va fer de presentador suplent.

El Deu de l'Illa, l'escollit

El programa va decidir que l'escollit per ser els ulls de Lara durant la prova seria el Deu de l'Illa, un tron que aquesta setmana està ocupat per Cristian Suescun, el germà de Sofía i fill de Maite Galdeano. El jove ha superat la prova amb èxit i ha estat de gran ajuda per la presentadora que ho segui tot des de la Palapa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari