Cristina Alvis, la nova presentadora de 'Pasapalabra' casada amb un actor espanyol

El programa d'Antena 3 ha incorporat a un nou fitxatge a la seva plantilla

'Pasapalabra' ha afegit una novetat inesperada al programa. Els espectadors es van quedar totalment sorpresos quan aquest dimarts, 27 d'abril, van descobrir que s'ha incorporat un nou membre a l'equip per ajudar Roberto Leal. L'andalús ja no és l'únic presentador de l'espai d'Antena 3.

A partir d'ara, comptarà amb l'ajuda de Cristina Alvis en qualitat de copresentadora. Serà ella qui s'encarregarà de presentar els concursants que competeixin per la cadira blava. Un nou fitxatge que els seguidors més fidels de la cadena ja deuen conèixer perquè va estar durant cinc anys, entre 2012 i 2017, a '¡Ahora caigo!', juntament amb Arturo Valls.

Carlos Caberos, el marit de la nova presentadora de 'Pasapalabra'

Cristina Alvis ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional a la petita pantalla, i, a més de treballar com a presentadora, també ha fet els primers passos com a actriu en sèries molt famoses com 'La que se avecina' o 'La casa de papel'. I, pel que sembla, la seva vida personal també gira al voltant de les càmeres. La nova companya de Roberto Leal està casada amb l'actor, director, guionista i professor d'interpretació Carlos Cabero.

El marit de Cristina Alvis va debutar al món de la interpretació de la mà de Lina Morgan a la sèrie 'Academia de baile Gloria' de Televisió Espanyola. Temps després, es va posar en la pell de Maxi a 'Como el perro y el gato' i va encarnar Toni Villaumbrosa a 'Yo soy Bea'. A més, ha protagonitzat el llargmetratge 'Armando o la buena vecindad', ha sigut una de les cares principals de la sèrie 'Arrayán' i ha participat a 'White Lines'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlos Cabero també ha dirigit i produït més de trenta curtmetratges i migmetratges com 'Cuando florezca el cerezo', 'Aquelarre' o 'Chistes de amor' i porta més de deu anys impartint classes d'interpretació tant a actors professionals com amateurs. Així mateix, ha treballat com a director, realitzador i creatiu de campanyes publicitàries, i també com a lletrista i compositor de música per a cinema i televisió.

La relació entre Cristina Alvis i Carlos Cabero va molt més enllà del que és personal perquè, a més, ell té una agència de representació d'artistes, i una de les persones que formen part de l'empresa és la seva dona. La parella va començar a sortir fa uns quants anys i l'amor els va portar a passar per l'altar. I temps després, van donar la  benvinguda a la seva primera filla en comú.

El debut de Cristina Alvis a 'Pasapalabra'

La presentadora va debutar a 'Pasapalabra' aquest dimarts, 27 d'abril, i ho va fer per a presentar els concursants que s'enfrontaven a la cadira blava. «Molt bona tarda i benvinguts», va començar dient Roberto Leal a l'inici del programa. «Tenim cadira blava per a arrencar després de la rosca d'infart d'ahir. Però primer he de presentar la nostra nova companya: Cristina Alvis». «Seràs responsable d'un moment tens, que és introduir els aspirants per entrar», va explicar el presentador quan va aparèixer la seva companya. «Benvinguda!». «Estic molt contenta d'estar aquí amb vosaltres», va dir Cristina Alvis després de les paraules de Roberto Leal. 

D'aquesta manera, la nova integrant de l'equip de 'Pasapalabra' va donar la benvinguda a Javier Dávila, el concursant veterà, i va destacar que el dia anterior havia fet una «rosca d'infart» i que, tot i això, se l'havia vist molt tranquil durant tota la prova. A continuació, va presentar la contrincant, Mariví. «És de Màlaga, ve de Torremolinos, i creu que 'Pasapalabra' és un programa difícil però molt interessant. I els culpables que sigui aquí són els seus tres fills», va explicar Cristina Alvis.


Comentaris

envia el comentari