Belén Esteban en el plató de 'Sálvame'

La política de primera línia que té debilitat per Belén Esteban

La política ha format part de les files del Partit Popular

La pissarra maleïda de 'Sálvame' en què els col·laboradors opinen sobre els seus companys, avui ha tingut com a protagonista a una de les figures de la televisió que més afecte recull per part dels espectadors. Belén Esteban ha hagut de sentir durant tota la tarda com els seus companys passaven cartilla sobre les seves actituds públiques i durant la valoració de Mila Ximénez, hem pogut conèixer una dada que fins ara era totalment desconeguda per tot el món.

Segons Mila, Belén Esteban  no és pilota, però si que té molta gent que si que li fa  la pilota a ella. A més, la col·laboradora ha afegit que no són col·laboradors rasos, sinó que qui li fa la pilota a Betlem són persones algunes d'elles, molt importants. Jorge Javier Vázquez  li ha preguntat què a qui es referia i Mila ha deixat anar la bomba de la tarda.

Mila s'ha referit a les nits de 'Sábado deluxe', on hi ha tertúlies polítiques i van al programa col·laboradors que no tenen res a veure amb l'univers de 'Sálvame'.

«A Cristina Cifuentes se li cau la bava amb Belén Esteban»

Mila ha dit que ella ha presenciat escenes a la sala de maquillatge, on ha pogut veure a Cristina Cifuentes bavejar per la presència de la col·laboradora de 'Sálvame'.

Seguidament, Mila ha aclarit que no tenia res de dolent  el que estava explicant, simplement és una dada més per confirmar que Belén Esteban aixeca passions en totes les classes socials, fins i tot fins a les polítiques.