Cristina Pedroche i Antonio Resines, nous fitxatges de 'El Hormiguero'

La 14a temporada arrancarà aquest dilluns amb nous rostres i noves seccions

Antonio Resines contesta a Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Antonio Resines és un dels nous fitxatges del programa | Antena 3

‘El Hormiguero’ estrena nova temporada aquest dilluns i ho farà amb molts canvis i dos rostres nous, ja que tindrà com a col·laboradors a Antonio Resines i Cristina Pedroche. Cristina Pedroche, que continuarà col·laborant amb ‘Zapeando’, protagonitzarà la seva pròpia secció anomenada ‘Cristina, Pedroche y acción’, en la qual intentarà representar mítiques escenes de cine amb l’ajuda d’un flautista, qui interpretarà la banda sonora.

L’actor Antonio Resines, per la seva banda, farà el paper de jutge, opinant i dictaminant sobre temes polèmics: les hamburgueses veganes, les gorres gegants, etc. Tal com ell mateix ha afirmat: «En aquests moments, en què tot el món opina de tot, s’ha de posar ordre».

 

Cristina Pedroche combinarà la seva feina a 'Zapeando' amb el seu nou paper a 'El Hormiguero' | Instagram

 

Altres canvis en el programa

A aquests rostres coneguts s’hi afegirà també una nova incorporació: serà l’avi ‘influencer’, que representarà a la tercera edat a les xarxes. L'acompanyaran Suko, que mostrarà la part fosca de la tecnologia i Juan Peligros, qui prepararà i protagonitzarà les escenes més perilloses.

Així doncs, el dilluns 2 de setembre arranca la nova temporada de ‘El Hormiguero’ amb el cantant Pablo López com a primer convidat, a qui el seguirà dimarts la nadadora Ona Carbonell, dimecres l’actor Luis Tosar, i dijous, la cantant Amaia Romero.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari