Cristina Pedroche encén Instagram per ensenyar les calces en un vídeo

La dona de Dabiz Muñoz ha volgut treure ferro a les imatges i ha afirmat que només es tracten d'unes calces lletges i marrons

Cristiana Pedroche ha encés Instagram pel seu vídeo | pronovias

Si hi ha un aspecte que caracteritza 100% a Cristina Pedroche és la seva naturalitat. La dona del xef Dabiz Muñoz es mostra tal qual és a les xarxes i intenta normalitzar aspectes quotidians de la vida com la menstruació o, fins i tot, l'evidència de portar calces.

Aquest darrer aspecte va provocar la setmana passada una allau de comentaris al seu perfil d'Instagram, després que aquesta publiqués un vídeo ballant i, en el qual, se li veien les calces. Les imatges es van prendre minuts abans de començar el programa 'Zapeando' de la Sexta i en el qual col·labora des de fa ja diversos anys.

Els seus típics vídeos a Instagram

Com ja és habitual, Pedroche publica uns vídeos abans de l'inici del programa on se la pot veure ballant i lluint els seus 'looks' diaris. Precisament durant el vídeo del dimecres passat, Pedroche salta des d'un banc i, just en aquell precís moment, se li veuen les calces. La madrilenya va haver d'aclarir unes hores després les imatges tot dient que havia rebut molts missatges avisant-la que si li havia vist la roba interior.

Després de comprovar-ho, Pedroche va decidir no eliminar el vídeo, primer perquè ja l'havien vist milers de persones i, segon, perquè «només eren unes calces, unes calces lletges de color marró». D'aquesta forma, la col·laboradora va voler normalitzar aquestes imatges i va tornar a fer gala de la seva naturalitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por fin viernes. Lo necesitaba. Buen fin de semana bonitxs.

Una publicación compartida por cristipedroche (@cristipedroche) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari