ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

Cristina Pedroche parla sobre el seu vestit per les Campanades: «Serà atrevit i transparent»

La col·laboradora de ‘Zapeando’ donarà la benvinguda a l'any nou a Antena 3 al costat d'Alberto Chicote

El vestido de la presentadora centra cada año toda la previa de las campanadas

El vestit de la presentadora centra cada any tota l'atenció de les campanadas | Antena 3

Els vestits de les Campanades 2017 s'estan acostant i un any més, les d'Antena 3 comptaran amb la popular presentadora i col·laboradora de 'Zapeando', Cristina Pedroche. La vallecana s'ha convertit en tota una icona d'aquesta màgica nit i aquestes seran ja les seves quartes Campanades consecutives, les terceres en Antena 3.

D'aquesta manera, Atresmedia torna a dipositar tota la seva confiança en Cristina Pedroche, que tornarà a estar acompanyada d'Alberto Chicote després que l'any passat aconseguissin el millor resultat d'audiència dels últims 12 anys.

Gran part del seu èxit sorgeix pel vestit que va lluir l'última nit de l'any, ja que sempre acaba sent el més comentat de les retransmissions de totes les cadenes de televisió. Precisament sobre aquest aspecte ha parlat en una entrevista concedida a 'Diez Minutos', en la qual ha avançat com serà el seu vestit per a aquesta ocasió.

Un vestit atrevit per donar la benvinguda al nou any

Malgrat que no ha volgut entrar en els detalls, la presentadora vallecana ha avançat que no canviarà molt la línia dels vestits dels últims anys. «Serà atrevit, irreverent i transparent», ha dit Cristina Pedroche. «M'agradaria seguir la línia del que he tret en el passat Nadal», ha explicat.
 

Assumeix les crítiques amb normalitat

Malgrat que són molts els que critiquen els seus vestits en la nit de cap d'any, Pedroche reconeix que ja les té assumides: «A mi em compensa el positiu, no el negatiu. M'agrada veure el got mitjà ple, no mitjà buit». De fet, creu que la clau per poder superar els atacs té la clau en la humilitat que li dona la seva família: «Odiava haver de demanar-li diners a la meva mare. Quan em donaven la paga, ho guardava perquè sabia el molt que els costava als meus pares guanyar-los».


Comentaris

envia el comentari