Els errors li passen factura: Cristina Pedroche podria quedar-se sense feina aviat

Cristina Pedroche podria deixar de col·laborar a 'El Hormiguero'

Fotografia de Cristina Pedroche publicada al seu compte d'Instagram el 27 de febrer de 2020
Cristina Pedroche abandonar un dels programes on treballa | Instagram

Cristina Pedroche podria perdre la feina a 'El Hormiguero'. Segons sembla, la de Vallecas no estaria aconseguint les audiències esperades per la cadena, amb la seva secció 'Patents Pedroche', emesa en l'espai de Pablo Motos cada 15 dies.

La televisiva havia de provar en to d'humor invents de la història que mai van arribar a consolidar-se. Mentre la col·laboradora no aconsegueix assolir els objectius imposats per la cadena, Pilar Rubio, amb una secció molt semblant a la seva, ha aconseguit fer-se amb el favor del públic, cosa que podria haver dut a la cadena a prendre una dràstica decisió.

Aquesta decisió no hauria fet més que consolidar-se després del ridícul fet per Cristina Pedroche en un túnel de rentat. En aquesta secció, la col·laboradora apareixia provant un túnel de rentat humà de 1969 i va ser tal el ridícul que ha fet que les crítiques en xarxes eren evidents.

«¿De veritat és necessària aquesta noia al programa?», «El més lamentable en anys», «He de dir que la defensava, però veient-la en aquesta secció entenc per què només té èxit quan ensenya menys roba a la porta del sol» , eren algunes de les frases que es podien llegir en xarxes.

A aquesta patent, cal afegir una altra que li van valer més crítiques que lloances: la sala de parts centrífuga. «No té el més mínim sentit del ridícul. Buscar-altre lloc perquè aquest paper és absurd», sentenciaven en aquell temps les xarxes.

A tan sols un mes de començar setembre, es desconeix quin és el futur de Cristina Pedroche a Antena 3. Sigui com fos, l'última paraula és dels responsables de la cadena, i de moment, tot sembla indicar que no estan per res segurs que romangui en el programa després dels índexs d'audiència.


Comentaris

envia el comentari