Cristina Pedroche amb el seu vestit de Cap d'Any daurat i d'aspecte metàl·lic

FOTO: Cristina Pedroche descol·loca Espanya amb el seu original vestit de Cap d'Any

La presentadora ha escollit un estilisme molt més conservador que en anys anteriors, d'aspecte metàl·lic i daurat

Un dels moments més esperats de la Nit de Cap d'Any és, ja des de fa uns anys,  el gran misteri del vestit de Cristina Pedroche, escollida per Antena 3 per donar les campanades en una de les principals cadenes de televisió del nostre país, i intentar 'prendre' el màxim nombre d'espectadors al gran tità,  La 1 de Televisió Espanyola. 

En els anys anteriors, la presentadora ha anat jugant amb el misteri i la sorpresa, però enguany el llistó era molt, però que molt alt. De fet, fa tan sols uns dies la mateixa Pedroche va sorprendre en aparèixer gairebé despullada enmig de la Puerta del Sol de Madrid. Ara bé, aquestes darreres campanades tothom s'ha quedat bocabadat. Cristina Pedroche ha volgut allunyar-se dels transparents, i donar les campanades amb un vestit d'aspecte metàl·lic de color groc,  semblant a l'or, acompanyat d'una túnica negra. 

Un vestit fet per als «extraterrestres»

Segons explica 'Jaleos', l'estilista de la presentadora, Josie, ha assegurat que  li «agrada pensar que els extraterrestres vénen a veure'ns, i ells han de vibrar d'igual manera que nosaltres amb aquest estilisme». No sabem la resposta, però l'elecció ha estat més que sonada.

A banda del vestit com a tal, Cristina Pedroche també ha lluït uns llargs guanys negres de pell, i un pentinat molt discret en forma de monyo. Tot enfocat a destacar el daurat robòtic que portava, que segons ha explicat ella mateixa és  una «escultura de l'artista Jacinto de Manuel», fet a partir de fibra de vidre reciclat i cobert de pa d'or.  Chicote, en canvi, ha optat com sempre per un estilisme molt més conservador i discret. 

També cal dir que,  coneixedora de l'impacte mediàtic i l'expectació que generava, Pedroche ha volgut aprofitar per llançar diversos missatges: «Vull cuidar-me aquest any, estimant-me més i millor a mi mateixa.  Tenir un amor sa. També vull parlar de l'emergència climàtica, no hi ha excuses per a no reciclar, avui mateix. I un any més, vull alçar la meva veu contra la violència de gènere», han estat les seves paraules. I a tu, què et sembla la seva elecció per donar les campanades?

També et pot interessar...