Primer pla de Cristina Porta

Cristina Porta, l'última cara de Telecinco que confessa un problema de salut greu

La col·laboradora televisiva no està passant pel seu millor moment

Cristina Porta no està travessant la seva millor època. A la ruptura sentimental amb Luca Onestini, la col·laboradora televisiva ha de sumar el seu pas per urgències. Un problema de salut l'ha fet anar fins al centre sanitari més proper perquè li donessin una ullada a la seva malaltia.

Una etapa complicada per a Cristina Porta

Cristina Porta ho està passant malament. Després de tres mesos amb el germà de Gianmarco Onestini, la seva relació ha acabat. La veritat és que això no ha estat una sorpresa, ja que molts consideraven que això d'aquests dos era fruit d'un muntatge durant el seu pas per Secret Story.

Sigui com sigui, la ja exparella ha estat uns mesos junta i ara tots dos estan decebuts per la manera com s'ha acabat el seu romanç.

Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story'
Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story' | Telecinco

«Les coses es poden acabar bé, elegant i amb maduresa. Si estimes algú es poden fer les coses millor», assenyalava Cristina Porta sobre això. «Jo demano respecte per ell, però el primer que m'ha de respectar és ell a mi», afegia la periodista recentment.

El problema de Cristina Porta li podria fer perdre visió

Tot i això, Porta ha de sumar-li ara un problema de salut que l'ha fet anar a l'hospital. La col·laboradora televisiva compartia amb els seus seguidors a les xarxes socials el motiu de la seva visita al metge.

Pel que sembla, des dels 9 anys, Cristina pateix una malaltia molt molesta als seus ulls.

«Molts us esteu preocupant per mi, gràcies. Ja he sortit d'urgències i he anat a la farmàcia. Era a causa de l'herpes zòster, que m'estava afectant la vista», explicava a les seves stories la comunicadora.

Muntatge Cristina Porta història instagram de ferida a l'ull
Cristina Porta ha compartit el seu malestar a les xarxes socials | Catalunya Diari

«Això m'ha sortit moltes vegades al llavi quan tenia un disgust molt gran», explicava Porta amb fotos explícites de l'ull afectat. La periodista fa anys que conviu amb aquesta afecció, però mai l'havia afectat en una zona tan propera a la vista.

«M'haurà passat com unes 10 vegades, sempre al costat dret de la cara. Aquesta vegada ha estat molt a prop de l'ull i he començat a perdre visió i et pot arribar a causar ceguesa», relatava al seu Instagram visiblement espantada.

Cristina Porta, plorosa en un plató
Fa anys que conviu amb aquest problema de salut | Mediaset

«Quan comenci a prendre la medicació, se'm posarà com una crosseta dura. L'únic dolent és que aquestes pastilles em deixen súper KO», concloïa a les seves stories.

La veritat és que, en la majoria dels casos, l'herpes sol desaparèixer en pocs dies si se segueix correctament el tractament pautat. Només en els casos més complicats aquesta malaltia pot afectar la còrnia i deixar lesions que comportin una pèrdua de visió.

Així que com Cristina Porta sembla que ja és tota una experta en aquest assumpte d'aquí a uns dies estarà totalment recuperada del seu herpes a prop de l'ull.

Cristina ha patit diversos incidents les últimes setmanes

La veritat és que la periodista no porta una bona ratxa pel que fa a salut. Fa tan sols unes setmanes la comunicadora compartia amb els seus seguidors les conseqüències d'un retoc estètic a la cara.

Primer pla Cristina Porta
Cristina Porta no està passat per un bon moment | Mediaset

Després de passar per una clínica estètica, els resultats no van ser els esperats. N'és una prova que a la cara podien veure's parts vermelles i una mica abrasades.

Per si amb tot això no n'hi hagués prou, fa uns dies, mostrava també a les seves xarxes socials el desenllaç d'un perillós accident domèstic pel qual li van haver de posar punts de sutura. La relaxant dutxa que s'estava donant la comunicadora va acabar en relliscada.