URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Cristina Puig, sobre la seva arribada al 'FAQS': «No ha estat tan plàcid com m'hauria agradat»

La presentadora ha participat en el programa 'Al cotxe!' de TV3 i ha parlat sobre el desconcert i el revolt que va causar el fet que substituís la Laura Rosel

Cristina Puig
Cristina Puig, sobre la seva incorporació al 'FAQS': «No ha estat tan plàcid com m'hauria agradat» | TV3

La incorporació de Cristina Puig al capdavant del programa 'Preguntes freqüents' no ha estat fàcil. Almenys, no tant com li hauria agradat a la presentadora, que ha visitat l'espai 'Al cotxe!' i ha aprofitat per explicar què ha suposat per ella aquest canvi i com ha sigut el traspàs de relleu que li va fer la Laura Rosel, antiga presentadora del 'FAQS'. Puig ha analitzat aspectes com la resposta que ha tingut el públic davant aquesta sobtada modificació, però també ha parlat del descens d'audiència que ha patit l'espai en les darreres setmanes. Ho explica 'ElNacional.cat'.

  • Relacionat:  Així és Cristina Puig, la nova presentadora del FAQS.

El programa ha baixat d'audiència

El passat 7 de gener saltaven les alarmes entre tots els seguidors del programa 'Preguntes freqüents' de TV3, en fer-se públic que la presentadora Laura Rosel havia estat acomiadada de forma fulminant i en breus seria substituïda per un altre rostre conegut, el de la Cristina Puig. La decisió va agafar per sorpresa tothom, i això va fer que el relleu entre presentadores no fos tan tranquil com hauria d'haver estat.

Amb tot, el 12 de gener Puig iniciava aquesta nova etapa amb moltes ganes i tota la il·lusió del món, però malauradament això no és garantia d'èxit. I és que l'audiència de l'espai ha patit un descens al llarg de les últimes setmanes, quelcom que complica encara més la situació de la presentadora.

Cristina Puig
Cristina Puig ha participat en el programa 'Al cotxe!' de TV3 | TV3

Puig ha visitat el programa 'Al cotxe!'

Però la periodista no s'ha rendit, i ahir a la nit va aparèixer al programa 'Al cotxe!', on va coincidir amb un excompany seu de classe: l'Eloi Vila. Aquest fet va contribuir a crear un clima més relaxat, i la Cristina Puig va aprofitar la situació per confessar-se sobre com havia viscut la seva estrena.

«Els que fem feina de cara al públic sabem que ens exposem. Quan vas a una botiga, aquella persona et pot agradar més o menys, però no rep cada dia una allau de crítiques o de missatges negatius» comença explicant la periodista, que continua deixant patent que «en canvi, els que fem aquesta feina tenim la sensació que tothom pot abocar la seva bilis. I això ho estic experimentant ara».

  • Et pot interessar:  Josep Bou regala a Cristina Puig una samarreta amb la frase «La República no existeix, idiota».

«No ha estat tan plàcid com m'hauria agradat»

En aquest sentit, la periodista ha confessat que ha rebut moltes crítiques arran la seva incorporació al 'FAQS', motiu pel qual «no ha estat un aterratge tan plàcid com m'hauria agradat». Però també explica que té la sort de comptar amb un gran equip, que l'ha ajudat en tot el que ha pogut: «Són collonuts i m'han rebut com si hi hagués estat cada dia. Això és fantàstic».

En referència a les dades d'audiència registrades en els últims programes que, sens dubte, no han estat les millors, Puig creu que no és quelcom que depengui del presentador, i considera que l'èxit de l'espai va més enllà: «El programa en si no s'ha alterat mai. Era idèntic durant el Ricard, durant la Laura i com el fem ara», manifestava la periodista. 

 

  • Et recomanem:  Cristina Puig, sobre el seu fitxatge pel FAQS: «Fa vertigen, sento una barreja d'emocions».

Comentaris

envia el comentari