Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristina Puig, nova presentadora del FAQS

Substituirà Laura Rosel en aquest espai | Puig torna a TV3 després de la seva recordada etapa al programa 'El Club', amb Albert Om
Cristina Puig substituirà Laura Rosel | CatalunyaDiari.cat

 

Cristina Puig serà la nova presentadora del FAQS en substitució de Laura Rosel. Segons avança 'El Món', la tertuliana de programes com 'El Club' agafarà el relleu de Rosel al capdavant del programa produït per 'El Terrat', sempre que TV3 hi doni el seu vistiplau

 

Es tracta, així mateix, de quelcom habitual en el programa troncal del cap de setmana a Televisió de Catalunya, ja que a finals de l'any passat, la presentadora Laura Rosel va substituir Ricard Ustrell al capdavant del programa. L'espai està previst que torni aquest dissabte, 12 de gener, tot i que TV3 es podria esperar a tenir el relleu lligat per a poder tornar a emetre. 

 

 

Cristina Puig torna a TV3 

Després de la seva etapa a 'El Club', amb Albert Om, i d'aparèixer esporàdicament com a tertuliana a '8 al dia', de 8TV; Puig tornarà a la primera plana peridística fent-se càrrec d'un dels espais amb més èxit de TV3. Cal destacar, en aquesta línia, que Puig arriba a Televisió de Catalunya després d'una nefasta experiència a TVE on, segons 'El Nacional', va ser acomiadada de manera improcedent per Eladio Jareño. 

 

Laura Rosel, per contra, és l'altra cara de la moneda. Si bé és cert que fa unes setmanes afirmava al programa 'El Cotxe' que travessava «un gran moment personal i professional» —sobretot arrel de la seva tasca al 'FAQS'—, també ho és que la notícia, totalment inesperada, cau com gerro d'aigua freda a sobre de la periodista. 

 

Laura Rosel haurà de deixar el 'FAQS' si TV3 aixó ho considera | CatalunyaDiari.cat

 

La principal incòginta de tot plegat passa per saber quina serà la data de tornada del programa. Aquesta, de fet, estava prevista per aquest 12 de gener, tot i que l'anunci del relleu de Puig per Rosel podria fer-ne variar la reestrena. Veurem, doncs, quina és la directriu que prenen TV3 i 'El Terrat' per a mirar de fer encabir Puig en el programa i per a decidir quin dia ha de tornar a les pantalles.  

 

Comentaris