Primer pla de Cristina Saavedra.

Cristina Saavedra pateix un nou cop en un any per oblidar

Cristina Saavedra rep un altre cop dur després de perdre tres familiars

Cristina Saavedra està patint un any nefast i sembla que les males notícies no deixen de colpejar-la fins al més profund del seu cor.

Si el 2021 la presentadora de La Sexta Noticias patia la pèrdua de les seves dues germanes, ara un altre revés l'ha deixat sense paraules. Quan semblava que la comunicadora gallega es començava recuperar, ha vist com un nou cop molt dur torna a deixar-la enfonsada.

I és que la notícia que mai no hagués volgut rebre ha arribat abans del que s'esperava. La seva parella, el conductor de Deportes Cuatro, Manu Carreño, s'ha quedat sense programa després de 17 anys.

Captura de Cristina Saavedra presentant a La Sexta.
Cristina Saavedra ha rebut un cop dur quan menys s'ho esperava. | La Sexta
 

Una notícia que ha commocionat el món del periodisme esportiu perquè era un espai que ha estat molt seguit pels aficionats a l'esport, i especialment al futbol.

Cristina Saavedra rep un altre cop dur després d'un any nefast

Aquesta novetat ha agafat de sorpresa Manu Carreño i la seva parella Cristina Saavedra se n'ha assabentat durant les últimes hores. Així, el disgust que s'ha endut no se'l treu ningú.

Cristina Saavedra va perdre a finals de març la seva germana gran a conseqüència del càncer que patia des de fa uns mesos. La presentadora va haver de fer front a aquesta tràgica notícia només vuit mesos després de la mort de la seva germana petita i de la seva àvia. Totes dues van morir el juny del 2021 amb només 12 dies de diferència.

Fotomuntatge de Cristina Saavedra i Manu Carreño
Manu Carreño i Cristina Saavedra són periodistes de Cuatro i La Sexta, respectivament. | CatalunyaDiari

 

Ara, arriba un altre cop molt dur a la seva família, quan ningú apostava per tombar un espai tan longeu i reeixit com Deportes Cuatro. El programa estrella dels esports de Mediaset deixarà d'emetre's després de molts anys en antena.

El programa de Manu Carreño, d'espai estrella a una secció breu

Això sí, els aficionats més grans de l'espai de Cuatro podran consolar-se amb un petit espai dins d'En boca de todos. Aquest és el programa d'actualitat política i social acabat d'estrenar que presenta l'ex de TVE, Diego Losada.

Deportes Cuatro va començar el seu camí l'any 2005 amb dues grans icones de la informació esportiva, com són Manolo Lama i Manu Carreño. El programa, també anomenat Los Manolos, era l'espai estrella de Cuatro. Per aquells anys, l'èxit va ser tal que va arribar a ser el programa més vist de la cadena, superant fins i tot el share d'El Hormiguero.

Manu Carreño
Cristina Saavedra ha d'aixecar els ànims a Manu Carreño. | Europa Press

 

La seva hegemonia es va acabar quan va veure com Atresmedia estrenava el 2013 Jugones amb Josep Pedrerol, si bé el programa de La Sexta no li va fer ombra fins anys després.

'Deportes Cuatro', fora de la graella després de 17 anys en antena

El punt d'inflexió va arribar el 2016 quan Manolo Lama va deixar l'espai de Mediaset. Així, les audiències del programa esportiu van decaure i Mediaset es va quedar amb Manu Carreño en solitari i va allargar el programa fins a una hora i mitja.

Finalment, i veient que amb el pas dels anys els espectadors confiaven cada vegada menys en aquest espai esportiu, Mediaset ha escurçat Deportes Cuatro. I és que ara serà una secció més d'En boca de todos.

Captura de Cristina Saavedra presentant els informatius de La Sexta.
Cristina Saavedra no es refà del cop tan dur que ha rebut. | La Sexta
 

D'aquesta forma, succeirà el mateix amb la seva edició nocturna, que s'inclourà a Cuatro al día, programa presentat per Joaquín Prat, a partir de les 20:00.

Al nou espai de Cuatro, Manu Carreño s'asseurà a la taula del plató del programa presentat per Diego Losada. Així, la parella de Cristina Saavedra informarà durant només cinc minuts, a partir de les 14.50 hores, de l'última hora esportiva.

Queda clar que la presència de Carreño presentant els esports de la cadena passarà a ser residual. En cinc minuts és molt complicat comptar tota l'actualitat, sobretot en dies carregats d'informació. Un nou revés a la vida de Cristina Saavedra i la seva parella que hauran d'assumir amb resignació.