Primer pla de Cristina Saavedra.

Cristina Saavedra, la periodista que ha perdut el seu pare i les seves dues germanes

La presentadora de 'La Sexta Noticias' s'acaba d'acomiadar per sempre de la seva germana

Cristina Saavedra, presentadora de 'La Sexta Noticias', ha dit adeu a la seva germana gran, que ha mort a la Corunya a causa d'un càncer. Tenia 40 anys i era mare de tres filles.

La periodista ha rebut una altra garrotada vuit mesos després de la mort de la seva germana petita i de la seva àvia, el juny del 2021. Sens dubte, moltes desgràcies seguides que l'han deixat destrossada.

Fa uns mesos, Saavedra es va emportar un bon revés. «Dotze dies després de la mort de la meva àvia, el dia 17 va morir la meva germana petita. Que la vida pot ser insuportablement perversa, ho sabem. Gràcies per tot l'afecte i amor que hem rebut aquests dies», va escriure al seu moment a Instagram. Una publicació que va generar milers de missatges de condol dels seus seguidors i de professionals dels mitjans.

El drama familiar que persegueix Cristina Saavedra

Després d'haver perdut la seva àvia i la seva germana petita en menys de dues setmanes, el novembre del 2021 la gallega va comunicar a les xarxes socials una altra mala notícia. Va anunciar que la seva altra germana tenia càncer.

Pla mitjà de Cristina Saavedra en un telenotícies.
La presentadora acaba de rebre un cop molt dur | Catalunya Diari

«Sí, lluitar és 'bregar, obrir-se pas a la vida' (DRAE), és aixecar-te del llit feta pols després de la quimio per esmorzar amb les teves filles. És eixugar-te les llàgrimes quan et quedes amb els cabells a la mà després de rentar-te el cap. Hem de dir les coses pel seu nom, sense por», va publicar a Twitter uns mesos.

«Lluito amb la meva germana, i estic segura que la vida no em robarà a una altra germana tan aviat», sentenciava.

Per a acabar-ho d'adobar, diumenge passat va fer una publicació en què explicava la complicada experiència que ha viscut durant l'ingrés hospitalari de la seva germana, quan ja rebia cures pal·liatives.

▶️ Cristina Saavedra anuncia la vuelta del cáncer tras perder a su hermana

Cristina Saavedra, destrossada per la mort de la seva germana gran

Poques hores abans de confirmar la mort de la seva germana, la presentadora havia revelat públicament que l'hospitalització era molt difícil.

Saavedra criticava amb duresa que a l'hospital on estava ingressada la seva germana, la rutina s'havia vist afectada pel rodatge d'una pel·lícula a les mateixes instal·lacions.

Cristina Saavedra.
Cristina Saavedra fa unes hores que ha perdut la seva germana gran | Europa Press

«En aquest hospital hi ha malalts acomiadant-se de la vida, malalts amb càncer terminal. I ara hi estan rodant una pel·lícula. Així, doncs, si un familiar d'un pacient vol agafar l'ascensor per a veure'l, i li diuen que s'esperi, que estan rodant», denunciava.

«I si intenta pujar per les escales, li diuen el mateix. Que esperi. Escolteu, que la meva germana se'n va, que no hi ha minuts. I sí, llarga vida al cinema, amb tot el respecte, però, si us plau, senyors del Sergas, aquest no és el lloc per a fer un rodatge, aquí corre el temps. Hi ha molt de dolor. Molt», lamentava la periodista.

Cristina Saavedra explota contra l'hospital on ha mort la seva germana

«A més, al pàrquing públic no hi havia lloc. Estava  tot ocupat per l'equip tècnic de la productora. Tancat pel Concello. No, home, tothom donem suport a la cultura, la meva germana també, però a ella no li queden tants minuts. Quin dolor i quina vergonya», concloïa molt enfadada.

Cal recordar que el seu pare, Francis Saavedra, membre de la coral de Santa Cruz (a Oleiros, la Corunya), també va morir cap a l'any 2000.

El funeral de la germana de Cristina és avui a les 17.00 a l'església nova de Santa Cruz de Oleiros.