Cristina Saavedra, al plató de l'informatiu de La Sexta

Cristina Saavedra, presentadora de La Sexta: «Ha mort la meva germana petita»

La vida s'acarnissa amb la gallega dotze dies després de perdre la seva àvia

Superar la mort d'un ésser estimat pot ser molt complicat. Més encara si enmig d'un dol, se suma una altra pèrdua. Això és el que li ha passat a la periodista Cristina Saavedra.

La presentadora de La Sexta travessa un dels pitjors moments de la seva vida. Ella mateixa ha informat del que ha passat als seus seguidors de les xarxes socials.

La parella del també periodista Manu Carreño està desolada per la mort de la seva germana petita i mare dels seus quatre nebots. Sense donar més detalls del que ha passat, Cristina ha comunicat que el 17 de juny va rebre la pitjor de les notícies.

Un dur cop que ha arribat tan sols 12 dies després que també hagués de dir adeu a la seva àvia.

La periodista anuncia la mort de la seva germana petita

«Dotze dies després de la mort de la meva àvia, el dia 17 va morir la meva germana petita», així comunicava als seus seguidors de Twitter aquesta notícia tan trista.

«Que la vida pot ser insuportablement perversa, ho sabem. Que dins et queda força encara que creguis que no, ho descobreixes», afegia. Una manera de deixar clar com de complicada pot ser la vida i els obstacles que ens posa.

Agraïda per totes les mostres d'afecte que ha rebut, Saavedra confessa que seguirà mirant cap endavant. I ho farà tot i haver perdut, fa menys de dues setmanes, qui va ser la seva segona mare.

Va ser a principis de juny quan la periodista retia homenatge a la seva àvia, amb qui mantenia una relació molt especial. Un pilar fonamental a la seva vida que li va ensenyar la importància de la generositat, característica que Cristina posa en pràctica cada dia a la seva ONG.

«La meva àvia, l'altra dona que em va criar, la meva mestra. Quin honor portar la teva sang. Ja et trobo a faltar», es lamentava.

A Saavedra, totes les mostres d'afecte que ha rebut l'estan ajudant a recompondre's després d'aquestes dues pèrdues. «Gràcies per tots els missatges. En nom meu i de la meva família», publicava.

Amics i fans li donen suport

Com no podia ser d'altra manera, els companys de professió de la comunicadora i els seus seguidors no han trigat a donar-li el condol.

Els seus més de 50.000 seguidors s'han bolcat en animar Cristina mostrant l'afecte que li tenen i enviant-li forces.

«Ànims», «només et puc enviar el meu afecte i la meva abraçada més forta», «ho sento moltíssim» i «força, Cristina» són alguns dels missatges que ha rebut la comunicadora. A aquests també s'hi han sumat amics de la periodista.

«Ho sento infinit, Cristina», publicava Sandra Golpe. «Abraçada enorme, Cris», escrivia Helena Resano. Tothom és conscient de com la vida s'ha acarnissat amb ella no donant-li treva després de la mort de la seva «mestra».

El 17 de juny al vespre, la gallega va presentar les notícies de La Sexta, com sempre. No obstant això, l'endemà va ser substituïda per Ana Cuesta i els dies posteriors va ser Inés G. Caballo qui es va encarregar de presentar l'informatiu de les 20:00 h.

Però la seva germana petita i la seva àvia no han estat les úniques persones estimades que ha perdut la periodista. El 2020, en plena pandèmia, va confessar a 'Más vale tarde' que la seva padrina havia mort per la covid-19. Un succés que va denunciar a les xarxes socials.

«A la mare de la Carmen no la van traslladar a l'hospital», escrivia a Twitter. «Per què, si les UCI de la Corunya mai van estar col·lapsades?», es demanava. «La mare de la Carmen era la meva padrina», va manifestar.