L'atac en directe que va patir Cristina Tárrega en el seu nou programa de Telecinco

Un espectador d''Animales nocturnos' carrega durament contra la presentadora

Cristina Tárrega escolta sorpresa els insults d'un espectador de 'Animals nocturns'. Dilluns 29 de juny de 2020
Cristina Tárrega va ser insultada en directe per un espectador | Telecinco

Fa qüestió d'algunes setmanes, Cristina Tárrega tornava a la televisió amb un programa propi 'Animales nocturnos', a Telecinco. Les poques entregues que ha tingut aquest nou espai a les nits de Mediaset han transcorregut amb certa calma, fins que un jove va treure els colors a la periodista en ple directe el passat dilluns al vespre.

Miguel, un espectador, va decidir entrar en directe a través d'una videotrucada i va carregar durament contra Suso Álvarez, convidat del programa aquella nit, i Cristina Tàrrega. «Holi, primer de tot volia dir que Suso Álvarez és un masclista i un homòfob, d'acord?» començar dient el jove, davant la sorpresa dels presents sobre els pocs miraments de Miguel.

«No diré els noms per no anar a la presó»

El noi continuava amb la seva intervenció traient en pantalla una «llista negra» d'usuaris de Twitter que no va fer pública per evitar problemes. «Hi ha alguns noms que estan subratllats, no els diré perquè podria anar a la presó» assegurava. Tàrrega continuava sense poder creure la situació que estava vivint.

La presentadora no se'n sabia avenir mentre que Suso no podia contenir el riure. «Per què et fiques així amb el meu Susi?» volia saber Cristina Tàrrega, fent referència a Suso amb un to amorós. «Perquè és un masclista i un homòfob, va aprofitant-se de les dones als 'realities' per ser a la graella televisiva» va respondre Miguel sense donar més arguments al respecte.

«Ets una falsa que va criticant als seus amics»

Quan la presentadora va voler sortir en defensa de Suso, va provocar que també rebés la seva part de desqualificacions per part de l'espectador. «Ets una falsa que va criticant als seus amics. Em fa una mica de fàstic, no tinc res més a dir. Chao», va dir al mateix temps que donava per acabada la seva intervenció. «Gràcies, bona nit i que descansis» es va acomiadar Cristina Tàrrega.

«Ara amb les xarxes hi ha una cosa que es diu 'quejamanía' i et dediques a insultar. I tu ets una persona pública que s'ha exposat», li explicava la presentadora a Suso. «A mi no m'afecta. Veig bé que entri i expressi les seves emocions. No sóc homòfob i tampoc em sento masclista. Que alguna vegada se m'hagi escapat algun comentari masclista, ho sento molt», va opinar el col·laborador.


Comentaris

envia el comentari