YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Crítica ferotge d'un guionista a Atresmedia pel que han fet amb una coneguda sèrie

La direcció està optant per donar una segona vida a alguns dels seus grans èxits

Imatge de l'edifici d'Atresmedia
Atresmedia està treballant en la tornada de 'Los Protegidos'   | Catalunya Diari

Amb l'arribada de les plataformes en línia, els canals convencionals s'han vist desplaçats i és per aquest motiu que 'Antena 3' ha apostat enguany per donar una segona vida a algunes de les ficcions que tant èxit van tenir en el seu moment. D'aquesta manera, des d'Atresmedia van anunciar fa uns mesos que estaven treballant en la continuació de 'Los Hombres de Paco'. Malgrat que la sèrie va finalitzar fa 10 anys, al 2010, seguirà la seva trama en el mateix moment que ho van deixar.

'El Internado', un altre dels grans èxits d'Antena 3, comptarà amb un reboot, 'El Internado: Las cumbres', que està previst que s'estreni a finals d'aquest mateix any a Amazon Prime Video. D'altra banda, part del repartiment original de 'Física o Química' protagonitzarà una retrobada deu anys després del final de la ficció gràcies al casament de Yoli (Andrea Duro) i que serà emès en format minisèrie

La nova aposta d'Atresmedia

L'anunci de la continuació d'aquestes sèries ha causat tal sensació entre els seus seguidors que la cadena ha decidit apostar per continuar els mateixos passos amb un altre dels seus grans èxits. Antena 3 va estrenar l'any 2011 'Los Protegidos', una ficció que relata la vida de Mario (Antonio Garrido) i Jimena (Angie Cepeda), dos desconeguts que s'ajuntaven, després de descobrir la realitat darrere dels seus fills, i acaben formant una falsa família molt peculiar on totes les trames giren al voltant de la telequinesis, la telepatia o la metamorfosi.

«Portem un temps treballant, juntament amb Buendía Estudios i Boomerang TV, en la tornada de 'Los Protegidos'», explicava Montse García, directora de Ficció d'Atresmedia, a 'La Razón. «Va ser una de les sèries de major èxit d'Antena 3 en la seva època, ha funcionat molt bé fora d'Espanya i té adaptacions en diversos països», destaca.

«A més, és un contingut que segueix gaudint de molt bona salut a Atresplayer Premium. Creiem que la sèrie segueix guanyant seguidors i que la seva tornada pot ser una gran notícia per tots aquells que la van seguir en el seu dia», conclou Montse García.

Dura crítica contra Antena 3

Tot i això, hi ha algú a qui l'anunci de la tornada d'aquesta ficció no li ha agradat. Un dels creadors de 'Los Protegidos' ha mostrat a les xarxes socials el seu descontentament davant la notícia de la decisió d'Atresmedia per donar una segona vida a la ficció. «Anava a fer-me l'elefant... Però no em surt, la veritat», ha escrit Darío Madrona, qui també és un dels guionistes d''Élite'. «Això dol una mica, perquè els que vam crear la sèrie ni tant sols ens han avisat».

Un missatge que, tal com ell mateix ha aclarit posteriorment, va dirigit a la cadena i no a les persones que s'encarreguen d'ara de recrear-la i que ja compta amb més de 2 mil retuits i més de 15 mil m'agrada. «Segur que l'equip que s'encarrega d'això és fantàstic», ha estat la resposta que li ha fet a un seguidor que s'ha mostrat completament indignat amb el seu anterior tuit. «I en qualsevol cas ells no han estat els que s'han comportat d'aquesta manera... qüestionable. Per res». 


Comentaris

envia el comentari