Crítica sense precedents de Jorge Javier a 'Sálvame'

El presentador va admetre com se sent per presentar el programa líder de les tardes de Telecinco

Jorge Javier Vázquez en una gala de 'Gran Hermano'
Jorge Javier admet no sentir-se satisfet amb 'Sálvame' | Telecinco

'Sálvame' s'ha convertit en un dels programes més vistos de la tarda. L'espai presentat per Jorge Javier Vázquez va començar en els seus inicis parlant dels personatges de la premsa rosa però a poc a poc els col·laboradors es van anar convertint en els protagonistes de la tarda.

Els conflictes entre els mateixos companys i els seus enfrontaments van deixar en segon lloc tota notícia relacionada amb els personatges clàssics, deixant en evidència que no hi ha res que enganxi més als espectadors que uns quants crits seguits d'algun insult.

Aquest gir en el contingut és precisament el que el mateix presentador va criticar de 'Sálvame'. Jorge Javier va admetre en directe no sentir-se molt satisfet amb el programa que presenta, on gairebé s'ha convertit en l'artífex dels conflictes entre els col·laboradors o l'encarregat de treure el costat més escabrós i morbós d'una notícia, ja que és això el que precisament enganxa a la gent.

Jorge Javier no està còmode creant conflictes al plató

Jorge Javier sap el que la gent vol i això és el que dóna, encara que ell no gaudeixi. El català és conscient que no fa un programa elegant i formal però sap perfectament que és just això el que el diferencia dels altres programes de cor i el que col·loca 'Sálvame' com un dels programes més vistos de Telecinco.

Tota una declaració d'intencions que sorprèn tenint en compte la gran audiència que collita dia a dia. Poc importa el rerefons d'una notícia si el que genera és polèmica.

No és la primera vegada que Jorge Javier s'ha mostrat autocrític a 'Sálvame', ja que fa uns dies va esclatar contra Antonio Montero i el seu discurs en defensa d'Alfonso Merlos en considerar que estava sent perseguit per la seva ideologia. Jorge no va poder reprimir-se i va deixar anar «ni un discurs més de VOX en aquest plató» i ironitzava afegint que 'Sálvame' era un programa «de vermells i maricons».


Comentaris

envia el comentari