IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Critiquen Javier Cárdenas pel tractament de les misèries humanes a 'Hora Punta'

Sembla que el presentador català no s'escapa de les crítiques

Imatge de Javier Cárdenas amb els convidats del programa d'ahir
Imatge de Javier Cárdenas amb els convidats del programa d'ahir, Kike Martín i Pablo Pineda.  | Hora Punta TVE

El presentador i director del programa de TVE 'Hora Punta', Javier Cárdenas, sembla que no pot escapar-se de les crítiques. Després que ahir dimecres, 24 de gener, se servís del seu altre programa radiofònic 'Levántate y Cárdenas' d'Europa FM per carregar contra el procés sobiranista i contra l'escena general i política del país, avui —menys de 24 hores després— ha tornat a estar a l'ull de l'huracà. 

Després de dècades rebent crítiques —abans per ensenyar 'freaks', com diu 'El Nacional' i ara per donar peixet a teories minoritàries o inventades sobre vacunes i huracans— el presentador català sembla que ha trobat la solució per deixar de crear polèmica: convidar al programa de TVE persones amb algun grau de discapacitat. 

Kike Martín, 29 dies en coma

Fa uns dies, el programa convidava a dues persones amb transtorn obsessiu compulsiu per parlar, justament, d'aquesta malaltia. I és aquest un dels aspectes més críticats del programa, ja que molts espectadors denuncien aquest tractament de temes mèdics sense cap base científica. 

Aquets setmana, 'Hora Punta' i Javier Cárdenas han invitat a un jove que ha sortit de 29 dies en coma, Kike Martín. Tanmateix, i malgrat que el programa només dura 30 minuts, també van decidir invitar a l'actor amb síndrome de Down, Pablo Pineda.

No obstant, hi va haver un moment que l'audiència no sabia si somriure, entendrir-se o incomodar-se, tal com diu 'El Nacional'. I és que Cárdenas deia a mode de broma: «Vaya tres guapos». 


Comentaris

envia el comentari