Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

Critiquen Javier Cárdenas pel tractament de les misèries humanes a 'Hora Punta'

Sembla que el presentador català no s'escapa de les crítiques
Imatge de Javier Cárdenas amb els convidats del programa d'ahir, Kike Martín i Pablo Pineda.  | Hora Punta TVE

 

El presentador i director del programa de TVE 'Hora Punta', Javier Cárdenas, sembla que no pot escapar-se de les crítiques. Després que ahir dimecres, 24 de gener, se servís del seu altre programa radiofònic 'Levántate y Cárdenas' d'Europa FM per carregar contra el procés sobiranista i contra l'escena general i política del país, avui —menys de 24 hores després— ha tornat a estar a l'ull de l'huracà. 

 

Després de dècades rebent crítiques —abans per ensenyar 'freaks', com diu 'El Nacional' i ara per donar peixet a teories minoritàries o inventades sobre vacunes i huracans— el presentador català sembla que ha trobat la solució per deixar de crear polèmica: convidar al programa de TVE persones amb algun grau de discapacitat. 

Kike Martín, 29 dies en coma

Fa uns dies, el programa convidava a dues persones amb transtorn obsessiu compulsiu per parlar, justament, d'aquesta malaltia. I és aquest un dels aspectes més críticats del programa, ja que molts espectadors denuncien aquest tractament de temes mèdics sense cap base científica. 

 

Aquets setmana, 'Hora Punta' i Javier Cárdenas han invitat a un jove que ha sortit de 29 dies en coma, Kike Martín. Tanmateix, i malgrat que el programa només dura 30 minuts, també van decidir invitar a l'actor amb síndrome de Down, Pablo Pineda.

 

No obstant, hi va haver un moment que l'audiència no sabia si somriure, entendrir-se o incomodar-se, tal com diu 'El Nacional'. I és que Cárdenas deia a mode de broma: «Vaya tres guapos».