Critiquen a Anna Simón pel seu escot i es mofen de la seva «solteria»

Els companys de 'Zapeando' no van tenir pietat amb la catalana

Anna Simon ha entrat amb una camisa de foça al plató
Anna Simón, protagonista involuntària de l'última edició de 'Zapeando' | La Sexta

La humorista Anna Simón no ha acabat la setmana de la millor manera al programa de La Sexta 'Zapeando', ja que la catalana es va emportar dos 'zascas' dels seus companys que la van deixar, una vegada més, en evidència. El primer, en relació a «El dia amorós» que va instal·lar el presentador Frank Blanco. En ell, es buscava que totes les persones amb parella enviessin una fotografia de tots dos, fet sobre el qual Simón va voler fer burla i, al final, va acabar rebent ella. 

«Es poden enviar fotografies amb gossos?», va preguntar la còmica. Una qüestió que va originar les posteriors perles dels seus companys recriminant-li la pregunta. La més dura va ser Cristina Pedroche: «Estàs soltera?», li va deixar anar la vallecana, deixant totalment glaçada a la col·laboradora. «Doncs ja no ho sé. Uns diuen que sí i uns altres que no», va acabar replicant Simón.

La veritat és que la discreció amb la qual Anna Simón porta la seva vida personal és destacable. La majoria de celebritats televisives acaben exposant les seves relacions amoroses. No obstant, en el cas de la humorista, l'única cosa que ha aparegut és una infinitat de rumors, sense una confirmació oficial. Per això, els companys de Simón no van dubtar a llançar aquesta pregunta parany a la catalana, que de nou, va evitar pronunciar-se sobre la seva vida personal. 

L'escot de Simón, l'altre protagonista

Miki Nadal també es va mofar d'un altre aspecte de la catalana. El còmic no va dubtar a criticar l'elecció del vestuari de la seva companya. «Ets l'única persona que porta gorra d'hivern, bufanda i escot», li va dir Nadal. Frank Blanco, lluny de protegir a la seva col·laboradora, va tirar més llenya al foc, afegint que «l'estilisme mai ha estat el seu fort. No sap combinar», continuant amb els atacs a Simón.

Aquesta vegada, però, Simón sí que va voler defensar-se, recordant que «us esteu ficant amb l'estilista del programa. Demaneu-li perdó ara mateix». No obstant això, la seva exigència no va ser escoltada pels seus companys que van continuar mofant-se. «L'estilista no té la culpa del teu mal gust», li va contestar el presentador. «Bastant fa amb el difícil que és el teu cos», va sentenciar l'humorista.

Malgrat tot, el més probable és que totes aquestes crítiques es trobin dins del guió, la qual cosa demostraria el bon ambient que existeix entre els companys, els qui accepten ser criticats contínuament, a manera d'humor, sense necessitat de sentir-se ofesos o atacats pels membres del programa.


Comentaris

envia el comentari