Critiquen el mapa del temps de TVE per ensenyar els Països Catalans

La televisió pública espanyols està en el punt de mira des de l’arribada de Pedro Sánchez al Govern

El nou mapa del temps a TVE
El nou mapa del temps a TVE | TVE

Des que Pedro Sánchez va arribar al govern espanyol i va decidir canviar la directiva de TVE, la televisió pública s'ha situat en el centre de totes les mirades per part de l'oposició i de la premsa de dretes, que critica tot allò que no li agrada, sobretot si el tema és Catalunya. L'última crítica ha estat d'Alfonso Rojo, director de 'Periodista Digital', qui assegura que «la TVE de Podem i Iglesias ja manipula fins i tot 'El Tiempo' per fer contents als colpistes».

I és que des de l'arribada de la nova directiva a la televisió pública s'han canviat la forma de veure els mapes del temps. Antigament, «la divisió s'establia en sentit lògic d'oest a est i de nord a sud. Així, Aragó i Catalunya sortien juntes a la secció del mapa de la península en les previsions», assegura l'article de 'Periodista Digital'.

«La nova direcció de TVE, per fer contents els colpistes independentistes i socis d'investidura de Sánchez, ha alterat aquesta distribució i sorprenentment ha unit Catalunya amb les Illes Balears i la Comunitat Valenciana», segueix explicant, dient que «copiant a TV3 han fet real aquesta entelèquia que són els 'Països Catalans'».

Crítiques de Casado i Rivera per una entrevista a Oriol Junqueras

Aquesta polèmica amb els mapes del temps, arriba pocs dies després que tant Pablo Casado com Albert Rivera critiquessin durament la televisió pública espanyola per una entrevista del programa 'Informe Semanal' a Oriol Junqueras dins el reportatge 'Les esquerdes del procés'. «És vergonyós que a la televisió pública es vagi a emetre una entrevista a un pres implicat en el cop d'Estat que va voler donar l'independentisme. Aquesta és la televisió que volen?», va criticar el president del PP.

Per la seva banda, el líder de Ciutadans va voler assenyalar directament a Pedro Sánchez com el culpable que TVE donés veu a un l'exvicepresident català empresonat. Segons Rivera, es tractava d'una «operació de blanqueig» per preparar-ne l'indult, tot i que aquest no se li podria concedir fins que no sigui condemnat en un judici.


Comentaris

envia el comentari