Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Una dona greu en ser atropellada per un autobús al centre d'Olot

Critiquen 'Pasapalabra' per escriure malament «finge»

El programa de Telecinco està en el punt de mira després de les últimes acusacions de «tongo»
Imatge d'arxiu del presentador de 'Pasapalabra', Christian Gálvez. | Telecinco

 

El programa de Telecinco 'Pasapalabra' torna a ser el centre de totes les crítiques després que l'equip del programa hagi escrit malament una paraula. I és que després de les últimes polèmiques en què s'acusava el concurs presentat per Christian Gálvez d'haver ajudat un dels concursants —Sebastián— amb preguntes més fàcils, 'Pasapalabra' està en el punt de mira. 

 

En aquesta ocasió, Sebastián tornava a ser el protagonista. I és que el concursant va ser preguntat per una qüestió, la resposta de la qual era «fingeix», en castellà «finge». No obstant això, i malgrat contestar-la correctament, l'equip del programa va redactar la paraula amb «j» —«finje»— quan la forma correcta és amb «g» —finge—.

Així doncs, i com no podia ser d'una altra manera, el compte de Twitter @ElCorrectorDeTV, que sempre està molt atent a tot tipus d'errors,  no va trigar a difondre l'errata. Utilitzant el sarcasme, l'usuari incloïa una foto de Sebastián, preguntant-se: «Fingeix o s'ha adonat?».

 

 

«De @pasapalabraT5 no ens ho esperàvem», continua el missatge, afegint que «ha caigut un mite». Tanmateix, han volgut dedicar unes paraules al presentador —Christian Gálvez— a qui demanen que posi «ordre». 

 

Acusen ‘Pasapalabra’ de «tongo»

Sebastián, el gran protagonista de 'Pasapalabra' durant els últims dies. | Telecinco

 

 

I és que últimament, les xarxes socials van plenes de comentaris sobre 'Pasapalabra' tot i que no precisament bons. El concurs presentat pel mític Christian Gálvez ha estat acusat de «tongo» en dues emissions d'una mateixa setmana.

 

L'audiència del concurs considera que existeix un tracte preferencial que afavoreix clarament a Sebastián, ja que consideren que l'última repesca, i «rosco final», del concursant va ser massa fàcil, comparada al nivell habitual del programa.