Critiquen Susanna Griso per espantar una pensionista dient-li que si vota Podemos «pot acabar com els grecs»

L'entrevista s'ha fet viral arran d'un tuit publicat pel guionista Alberto González

Imagen del programa 'Espejo Público'.
Imatge de Susanna Griso i Paquita durant el programa 'Espejo Público'. | Antena 3

El programa d'Antena 3 i presentat per la catalana Susanna Griso, 'Espejo Público', va convidar al plató a Paquita, una anciana de 92 anys que es manifesta al costat de milers de pensionistes per demanar una pensió digna. Cal recordar que Paquita es va donar a conèixer per les seves intervencions al programa de La Sexta, 'La Sexta Noche'. 

Paquita, que té una pensió de poc més de 700 euros mensuals, ha reconegut al programa de Griso que «no està d'acord amb el govern» de Mariano Rajoy, i que, de fet, «mai ha votat al Partit Popular», ja que no és partidària dels seus ideals.

En aquest context, la presentadora ha volgut saber si la pensionista confiava més «en Podemos o en el partit socialista per a resoldre el tema de les pensions». Una pregunta sobre la qual Paquita responia dient que: «Del partit socialista no tinc res en contra, però tampoc estic molt a favor». 

Així doncs, i davant d'aquesta resposta, Susanna Griso deduïa que Paquita «té més esperança dipositada en Podemos» i la pensionista ha respost que «sí». No obstant això, i pel que sembla, a la presentadora no li ha agradat massa la resposta de l'anciana, a qui li responia: «Però fixi's el que va passar a Grècia. Ens ho deia també el secretari del PP, que van prometre pujar les pensions i després també els van pegar una destralada enorme a Grècia quan van arribar al poder». 

A més, Griso acabava fent referència al color de la jaqueta que portava la dona: «Fixi's que no m'he adonat, però va del color de Podemos. Aquest color lila no és casual», al que Paquita va respondre: «El color no té res a veure» i assenyalant-se al capdavant etzibava, «el què té a veure és això».

Crítiques a Griso

No obstant això, l'entrevista de Griso a la pensionista s'ha fet viral arran d'un tuit que ha publicat el guionista Alberto González, qui ho ha ironitzat amb les següents paraules: «Una història de terror» sobre com la presentadora avisava a l'anciana de les conseqüències de votar al partit de Pablo Iglesias.

Una publicació que ja ha aconseguit més de 4.000 ‘m'agrada’ i més de 6.000 comentaris. Tanmateix, cal destacar que com a conseqüència d'aquesta conversa, les xarxes socials s'han omplert de crítiques respecte a la presentadora d'Antena 3, lamentant les seves paraules cap a la pensionista.


Comentaris

envia el comentari