IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Critiquen a TVE per allargar la final de 'MasterChef Celebrity' fins a la matinada

L'hora en la qual el programa va proclamar campió a Saúl Craviotto no ha agradat gens als espectadors

La proclamación del ganador no llegó hasta pasadas las 2 de la madrugada
La proclamació del guanyador no va arribar fins passades les 2 de la matinada | TVE

Saúl Craviotto s'ha convertit en el guanyador de la segona edició de 'MasterChef Celebrity' després d'una trepidant final contra Sílvia Abril, en una nit carregada de tensions i emocions que van viure els 3.444.000 espectadors (29.7%) amb els quals el 'talent show' culinari va tancar la seva temporada.

No obstant això, no tot va ser de color rosa en aquesta esperada final, que s'ha convertit en la gala més llarga fins al moment. I és que, tot i que els espectadors ja havien criticat la setmana anterior que la semifinal tanqués a les 1.55 hores de la matinada, la final es va allargar fins passades les 2, proclamant a les 02.09 hores el vencedor.

Horari impossible

El programa, que ja va començar uns minuts abans del normal, a les 22.30 hores; es va dividir en tres fases: dues proves de cuina per triar als dos finalistes i la tercera i última gran prova final entre Craviotto i Abril.

Si bé ja s'esperava que el programa s'allargués, la cadena va apostar per mantenir el programa de Cárdenas en hora punta i emetre-ho abans de 'MasterChef Celebrity'. D'haver-ho avançat, com en altres ocasions, s'hauria guanyat mitja hora.

I és que tractant-se d'un format familiar que s'emet entre setmana, els espectadors no han trigat a criticar a la cadena per allargar tant la seva durada, tenint en compte, a més, que a TVE amb prou feines hi ha anuncis.

«Ànim que només és la una de la matinada!», bromejaven irònicament alguns, mentre que uns altres van ser més crítics: «L'hora a la qual va acabar 'MasterChef Celebrity' aquesta passada nit va fer directament demencial. I tractant-se d'una TV pública diria que escandalosa», sentenciaven.


Comentaris

envia el comentari