Les crítiques al vestit de transparències de Cristina Pedroche durant la nit de Cap d'Any

La presentadora va ser la sensació de la nit de Cap d'Any

Cristina Pedroche con Alberto Chicote durante las Campanadas
Cristina Pedroche amb Alberto Chicote durant les Campanades | Antena 3

Cristina Pedroche va ser un dels noms pròpis d'una de les nits més esperades de l'any un exuberant vestit ple de transparènciesgran polèmica a twitter

Aquesta, de fet, va enfundar-se en un vestit d'una sola peça que no deixava absolutament res a la imaginació. Alberto Chicote, al seu costat, va aprofitar per dir-li que estava «estupenda» i Pedroche, com no podia ser d'altra manera, va agrair-li el comentari.

De fet, dies abans de les Campanades, la presentadora —sabent que el vestit podia ser criticat— va assegurar: «La nit de Cap d'Any ja no és només menjar-se el raïm, sinó també, criticar-me».

Cristiana Pedroche con su vestido de Nochevieja
Cristina Pedroche amb el seu vestit | pronovias

 

Pedroche, molt criticada a Twitter

Pedroche va encertar amb el pronòstic i Twitter va començar a criticar-la. De fet, tots aquells que segueixen obstinats a criticar a la nòvia del xef David Muñoz, van carregar durament contra Pedroche a les xarxes.

Molts dels seus seguidors no van dubtar en catalogar el vestit «d'ordinari» i «ridícul», tot i que d'altres van preferir explicar que només «s'ha posat el vestit de 2016, retocat». I és que la peça, era molt similar a la qual va lluir al 2016. 

Torna a apostar per les transparències

La de Vallecas no va dubtar. Aquesta va tornar a apostar per les transparències, com el 2016. De fet, el seu xicot, David Muñoz, ja havia avançat dies abans a Instagram la modalitat del vestit de Pedroche. Tot i això, no va ser fins ahir que vam poder veure el cenyit vestit blanc en acció.

La peça va ser dissenyada per Hervé. El vestit duu un total de 200 cristalls brodats i està inspirat en el vestit Caraola de la col·lecció Atelier Pronovias 2015.


Comentaris

envia el comentari