Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

Les crítiques al vestit de transparències de Cristina Pedroche durant la nit de Cap d'Any

La presentadora va ser la sensació de la nit de Cap d'Any
Cristina Pedroche amb Alberto Chicote durant les Campanades | Antena 3

 

Cristina Pedroche va ser un dels noms pròpis d'una de les nits més esperades de l'any. La presentadora de Vallecas no va deixar indiferent a ningú i, altra vegada, va apostar per posar-se un exuberant vestit ple de transparències. La peça, molt similar a la que la ja va dur durant les Campanades de 2016, va reportar una gran polèmica a twitter

 

Aquesta, de fet, va enfundar-se en un vestit d'una sola peça que no deixava absolutament res a la imaginació. Alberto Chicote, al seu costat, va aprofitar per dir-li que estava «estupenda» i Pedroche, com no podia ser d'altra manera, va agrair-li el comentari.

 

De fet, dies abans de les Campanades, la presentadora —sabent que el vestit podia ser criticat— va assegurar: «La nit de Cap d'Any ja no és només menjar-se el raïm, sinó també, criticar-me».

Cristina Pedroche amb el seu vestit | pronovias

 

Pedroche, molt criticada a Twitter

Pedroche va encertar amb el pronòstic i Twitter va començar a criticar-la. De fet, tots aquells que segueixen obstinats a criticar a la nòvia del xef David Muñoz, van carregar durament contra Pedroche a les xarxes.

 

Molts dels seus seguidors no van dubtar en catalogar el vestit «d'ordinari» i «ridícul», tot i que d'altres van preferir explicar que només «s'ha posat el vestit de 2016, retocat». I és que la peça, era molt similar a la qual va lluir al 2016. 

 

Torna a apostar per les transparències

La de Vallecas no va dubtar. Aquesta va tornar a apostar per les transparències, com el 2016. De fet, el seu xicot, David Muñoz, ja havia avançat dies abans a Instagram la modalitat del vestit de Pedroche. Tot i això, no va ser fins ahir que vam poder veure el cenyit vestit blanc en acció.

 

La peça va ser dissenyada per Hervé. El vestit duu un total de 200 cristalls brodats i està inspirat en el vestit Caraola de la col·lecció Atelier Pronovias 2015.