Crítiques d'Ana Rosa Quintana al ministre Illa per la tornada de l'estat d'alarma

La presentadora ha al·legat que les paraules de Salvador són «una estratègia d'exculpació del Govern molt meditada»

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Crítiques d'Ana Rosa Quintana al ministre Illa per la tornada de l'estat d'alarma | Telecinco

En les últimes setmanes Madrid no ha deixat de sumar casos positius per coronavirus, arribant a incrementar les seves xifres a nivells molt elevats, i és precisament per aquest motiu que Salvador Illa, el ministre de Sanitat, va recomanar el dimarts als ciutadans d'aquesta comunitat que «restringeixin al màxim la seva mobilitat a allò que és essencial».

Això es deu al fet que la situació epidemiològica en la capital espanyola és molt «preocupant», i per això ha recomanat que durant els pròxims 15 dies la població madrilenya intenti romandre a casa.

I ha estat precisament després de les paraules d'Illa que Ana Rosa Quintana ha volgut posar en dubte les paraules del ministre. «Diu que no és partidari de l'estat d'alarma, però encén totes les alarmes a Madrid, demanant-nos als madrilenys que ens quedem a casa uns quinze dies».

A més, la presentadora de Telecinco també ha volgut destacar que Salvador Illa ha dit que la persona que ha d'imposar l'estat d'alarma a la capital d'Espanya ha de ser la presidenta de la comunitat, és a dir, Isabel Díaz Ayuso.

Quelcom que tant ella com la resta dels col·laboradors d''El Programa de Ana Rosa' han volgut al·legar que podria ser «una estratègia d'exculpació del Govern molt meditada».

María Claver i Javier Ruiz han compartit la seva opinió

No obstant això María Claver, una periodista que també participa en el programa de Mediaset, ha explicat que encara estan previstes més restriccions i mesures en altres territoris de Madrid per culpa del notable increment de casos positius per coronavirus.

D'aquesta manera, ha aclarit que tan sols en les últimes 24 hores s'han registrat 421 morts a causa del virus, una xifra molt elevada i que comporta una gran preocupació de cara a la situació de les Unitats de Vigilància intensiva (UCI).

«No discuteixo que hi hagi una intencionalitat política, però la llei diu que quan la situació no afecta a tot el territori d'Espanya i és d'àmbit territorial, és el president de la mateixa qui ha de proposar-lo», ha dit Javier Ruiz, fent al·lusió al fet que és cert que la que ha de prendre mesures a la capital espanyola davant de la gran expansió de Covid-19 és Isabel Díaz Ayuso.


Comentaris

envia el comentari