Telecinco es gira contra Belén Esteban: «Que agafi el metro»

Les declaracions de la col·laboradora només aterrar a Barajas estan portant cua

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Les declaracions de la col·laboradora només aterrar a Barajas estan portant cua | Telecinco

Belén Esteban torna de les seves vacances a Tenerife i ho fa, com sempre, per la porta gran. Després de baixar de l'avió, la col·laboradora de 'Sálvame' ha donat de què parlar una vegada més i s'ha convertit en protagonista de les tertúlies. 

La 'princesa del poble' va aprofitar la cobertura mediàtica que esperava el seu retorn a Barajas per mostrar el seu descontentament amb la falta de mesures de seguretat sanitàries contra la Covid-19 a l'aeroport de la capital espanyola. 


Les xarxes socials i els seus companys de Telecinco no han pogut callar davant les crítiques de Belén Esteban a Barajas. Més encara, quan ella mateixa va protagonitzar una disputa amb Jorge Javier Vázquez, presentador del programa de Mediaset, per un dur al·legat de la col·laboradora sobre la gestió de la pandèmia per part del govern espanyol i les institucions al càrrec.


La discussió entre tots dos es va saldar amb un comentari de Belén Esteban dirigit al presentador, que aquest no es va prendre gens bé. «Tu no ho vius perquè tu no tens amigues que agafen el metro», li etzibava Belén a Jorge Javier després de catalogar de «rollazo» el discurs de la madrilenya. 


Aquesta vegada ha estat Pepe del Real qui ha renyat a la col·laboradora per la seva queixa pública. «Em sembla malament. Belén pot queixar-se del que consideri oportú, però si utilitzen les seves declaracions, es formarà un enrenou brutal...», ha retret el periodista a la seva companya de Telecinco, encara que no tots els companys compartissin aquestes paraules.


'Volen ganivets' a plató

«Em dedico a analitzar les crítiques a la xarxa i ara, tothom retreu a Belén que, com a 'princesa del poble', agafi el metro a les vuit del matí i vegi les mesures de seguretat que hi ha», ha defensat el periodista. A més, Pepe no ha deixat escapar l'oportunitat per llançar un consell a la col·laboradora: «Cada sabater, amb les seves sabates, amb tot l'afecte, Belén, que saps que t'estimo». 


Jimmy Giménez-Arnau no ha pogut contenir-se i ha mostrat la seva discrepància amb el seu company. «D'això no en té culpa Belén, que diguin el que vulguin.... si Belén ve amb avió, per què ha de parlar del metro?», defensava el periodista. «Hi ha gent que li retreu que hagi estat de vacances, en un hotel de cinc estrelles i al final ha posat la pota», recalcava Pepe del Real. 


Patricia Pardo s'ha vist en la necessitat de donar un cop a la taula i deixar clar que cadascú és lliure d'estiuejar on li vingui de gust: «Belén pot estar en un hotel on li doni la real gana, pot venir a Barajas i comentar el que vulgui... una altra cosa és utilitzin el discurs de Belén, però pot dir el que vulgui», defensava la presentadora de 'El programa del verano'. 

«Però després no pot recriminar-li res a Jorge Javier: és el que li deien a la xarxa!», concloïa Pepe del Real, en desacord amb els seus companys de plató.

Les paraules de Belén que han revolucionat la xarxa

L'exparella de Jesulín d'Ubrique no ha tremolat a l'hora de catalogar de «vergonyoses» les mesures de seguretat per prevenir el contagi de coronavirus a l'aeroport de Barajas. 


«Al·lucino amb les mesures de seguretat de merda de l'aeroport. Tots junts i una hora esperant les maletes, que em sembla molt bé, però que comenci ja l'aeroport, que és per on entra tot. A veure, les mesures, on són?», manifestava la de Paracuellos molt enfadada. 


Belén Esteban també va relatar als periodistes que a cap dels passatgers que van volar en l'avió se'ls havia practicat cap prova protocol·lària en la qual es determinés si hi havia algun possible infectat. En aquesta tessitura, els viatgers es van trobar desprotegits. 


El vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, ha aprofitat la conjuntura i s'ha sumat a les paraules de la tertuliana. «Belén Esteban té raó. No fa falta ser ni d'esquerres ni de dretes per adonar-se que les mesures de seguretat de Barajas són d'acudit», defensava el polític.


Comentaris

envia el comentari