Belén Esteban rep de tots costats: «Que es quedi a casa»

Les seves declaracions a l'aeroport de Barajas s'han convertit en el seu malson

Imatge de Belén Esteban
Les seves declaracions a l'aeroport de Barajas s'han convertit en el seu malson | Telecinco

Continuen les crítiques a Belén Esteban després de les seves declaracions en contra de les mesures de seguretat de l'aeroport de Barajas. La col·laboradora de 'Sálvame' va ser caçada recentment a l'aeroport de Madrid quan tornava de les seves vacances a Tenerife. Les càmeres del 'The Huffington Post' van gravar la 'princesa del poble' molt indignada davant l'absència de les mesures pertinents per evitar l'expansió del coronavirus.


Les paraules de Belén Esteban van ser secundades per molts usuaris i fins i tot van transcendir a la política. Però a més, han estat moltes les persones famoses i del món de la televisió que han arremès contra l'estrella de Telecinco.


Toñi Sanchís arremet contra Belén Esteban

Des de l'inici de la pandèmia, Belén Esteban s'ha mostrat molt preocupada per la gravetat del virus. Com a persona de risc a causa de la seva condició de diabètica, la col·laboradora ha estat molt crítica amb la gestió de la crisi sanitària per part del govern espanyol i es va absentar de la feina durant diversos mesos per protegir la seva salut.

Ara moltes persones han carregat contra la col·laboradora per exposar-se al virus en anar-se'n de vacances. L'últim a arremetre contra ella ha estat el seu exrepresentant i ara gran enemic seu, Toño Sanchís, amb el qual manté un enfrontament públic des de fa anys.«Una persona de risc no es posa ella mateixa en risc viatjant per plaer, es queda a casa seva com va fer durant el confinament, que no va anar a treballar ni un sol dia. Ja n'hi ha prou de manipular. Vergonyós», assenyalava Toño Sanchís a través de Twitter.

Les xarxes socials, també contra Belén

La polèmica publicació de Toñi Sanchís ha estat secundada per centenars d'usuaris a les xarxes socials. Molts consideren que Belén Esteban s'havia d'haver estalviat el viatge si tant li preocupa la gravetat de la pandèmia.


Per si no fos prou, han sortit a la llum diverses fotografies de la de Paracuellos incomplint les mesures de seguretat instaurades pel coronavirus. Belén Esteban ha estat enxampada en grans reunions on no es respecta la distància social i ha estat vista sense mascareta durant les seves vacances.


Comentaris

envia el comentari