El presentador Jorge Javier Vázquez de braços plegats i amb rostre seriós

Crítiques a Viernes Deluxe per l'error garrafal que van cometre en directe

Els espectadors no van dubtar a reaccionar amb crítiques a les xarxes socials

L'últim Viernes Deluxe ha portat molta cua, com no podia ser d'una altra manera. El programa ha comptat amb dos convidats que han suscitat un gran interès: Amador Mohedano i Lara Sajen.

Precisament durant l'entrevista que se li ha fet a aquesta última, concursant de Supervivientes, ha tingut lloc una cosa inesperada. S'ha produït un error en un dels rètols que han aparegut, i això ha molestat molts espectadors, que no han dubtat a criticar-ho.

Lara Sajen explica el seu dur passat a Telecinco

Lara Sajen ha estat una de les participants del reality de Mediaset que més interès ha suscitat. Primer, perquè ha viscut conflictes amb diversos companys. Segon, perquè s'ha emportat una gran decepció amb Olga Moreno, la qual era la seva amiga, en descobrir que ha parlat malament d'esquena a ella.

I de tot això ha parlat al Deluxe. Sajen ha narrat, de la mateixa manera, la seva dura vida. Així, per exemple, ha explicat que li va resultar difícil el procés de convertir-se en una dona reconeguda. Un procés que va iniciar "tard, amb 30 anys, perquè no vaig tenir la informació adequada".

No obstant això, potser l'episodi més cru que ha explicat ha estat el referent als abusos sexuals que va patir per part del seu germanastre. Aquest, que tenia 20 anys, es va sobrepassar amb ella des dels 4 fins als 7 anys.

Sobre això, ha explicat: "Sé que no m'agradava, però tampoc sabia per què passava ni que era una cosa dolenta. Em deia que no ho podia explicar i em vaig adonar que era una cosa dolenta".

A això va afegir: "L'abús va ser horrible. Dormíem a la mateixa habitació i, quan encenia el llum i em tocava el cap, m'havia de ficar al seu llit. No era un abús complet, però sí continuat en el temps".

"Les seqüeles que em queden és que, quan soc adolescent, m'agafen del cap i em venen aquestes imatges".

[Tweet] 1416351983720706059 [/ tweet]

De la mateixa manera, li ha explicat a Jorge Javier Vázquez un episodi molt complicat que va viure amb la policia. "Vaig rebre una pallissa quan pensava que era ella la que anava a protegir-me. Em van tocar dos cabrons, gent dolenta, dos ximples de torn".

L'error garrafal del Deluxe que no ha passat desapercebut

Malgrat els durs episodis que Lara Sajen ha explicat al Deluxe, també ha parlat de moments de gran felicitat. En concret, s'ha referit a la persona que li ha donat amor i comprensió, el seu marit.

Sobre ell, ha explicat: "El vaig conèixer perquè em va escriure per Instagram dient-me coses boniques". "Fa quatre anys i quatre mesos que estem junts. Ell té 29 anys", ha afegit.

Durant aquesta part de l'entrevista ha passat una cosa inesperada que ha fet que part del públic critiqués el programa. Resulta que, mentre la convidada parlava de la seva vida en parella, es col·locava un rètol impressionat en pantalla. Rètol que tenia una greu falta d'ortografia.

El citat rètol deia així: "Cuando lo vi por primera vez se me calleron las bragas". Aquest "calleron" realment va propiciar molts comentaris en contra del programa en xarxes socials.

Sí, perquè no es pot tolerar que en un espai de màxima audiència es produeixin aquests 'cagades'. I és que una falta d'ortografia d'aquesta envergadura resulta incomprensible per part d'uns professionals.

Ràpidament a Twitter s'han pogut llegir missatges d'espectadors com ara "Uff, em van caure als ulls". A aquests s'han unit altres com: "Els rètols els escriuen els editors del programa. Professionals que, per ser-hi, haurien d'haver estudiat prou".