Els errors garrafals de Lydia Lozano a la televisió que ningú perdona

La periodista s’ha confós en molts dels comentaris que ha fet

Lydia Lorano plorant després de realitzar un polígraf
La periodista s’ha confós en molts dels comentaris que ha fet | Mediaset

Des de l'any 1997, quan Lydia Lozano trepitjava per primera vegada un plató de televisió, la periodista no ha deixat d'aparèixer a la 'caixa tonta' ni un sol dia, només quan ha estat fora per vacances, sabent que a la tornada tindria la seva cadira esperant-la a plató.
 

Aquesta sobreexposició a la televisió, s'ha convertit per a Lydia, des del punt de vista dels seus propis companys, en una afició malaltissa pel mitjà i per la fama que li genera. És tanta l'afició per la seva feina que, segons expliquen els seus companys, la col·laboradora guarda a casa totes les còpies dels programes en què ha participat al llarg de tota la seva trajectòria.
 

Per tot això, la col•laboradora no sap dir que no a cap dels programes als quals la conviden a participar i, a vegades, acaba acceptant projectes que la sobrepassen i l'arriben a deixar fora de lloc, fins i tot amb dades que coneix però que li acaben fallant en l'últim moment.

Aquesta passada nit, Lozano ha participat a l''Hormigas blancas' dedicat a la vida de Lola Flores. A l'inici del programa, la presentaven com a amiga de la família, però les crítiques no trigarien a aparèixer a les xarxes socials. Els tertulians parlaven dels orígens gitanos de Lola Flores i Lydia Lozano afegia que la folklòrica ho era per part de pare, una dada que, segons han assenyalat, és errònia: seria per part de mare i no està clar del tot que fos d'ètnia gitana.

Lydia no s'ha documentat prou bé

L'usuari que corregia la periodista afegia que la tertuliana no s'havia vist cap de les moltes entrevistes de Lola Flores que corren per la xarxa i que es poden consultar sense cap mena de problema. A més, aquest error no ha estat l'únic que han trobat en la intervenció de la també col·laboradora de 'Sálvame'.

Un altre usuari la corregia cada vegada que es referia al 'Pescaílla' com a 'Pescadilla'. I també li donaven el toc a Lozano quan ha afirmat que el 'Pescaílla' era l'inventor de la rumba: molts dels seguidors de Peret no han passat l'afirmació per alt.


Comentaris

envia el comentari