Concursantes de 'La casa fuerte'

Crítiques a Telecinco en nit d'estrena: Demanen cancel·lar 'La casa fuerte'

Els internautes no entenen perquè no es van respectar les mesures de seguretat de la pandèmia del coronavirus

Ahir a la nit, amb gran expectació, va debutar el nou i inesperat reality de Telecinco. Ens estem referint a 'La casa fuerte', presentat per Jorge Javier Vázquez i que ocuparà l'espai deixat per 'Supervivientes'. L'innovador sistema de funcionament del programa, el pintoresc conjunt de concursants que han estat fitxats i, fins i tot, les primeres discussions entre alguns d'ells, com la protagonitzada entre Oriana i Leticia Sabater, va provocar que les xarxes socials s'omplissin de comentaris.

No obstant això, un elevat percentatge dels missatges que van aparèixer sobre el programa van ser crítiques. En concret, es va aixecar una enorme polèmica per la manera en què es van comportar els participants tenint en compte la pandèmia que estem vivint. Així, molts internautes van destacar el fet que cap portava mascareta  i que la gran majoria no guardava la  distància de seguretat exigida. Tant és així que no van dubtar a fer-se petons i abraçades.

Aquesta situació va comportar que les xarxes s'omplissin de missatges criticant que Telecinco no respecti les normes establertes, cosa que també se li va retreure que fa a la gala final de 'Supervivientes'. Bona mostra van ser comentaris com ara «i les mascaretes no s'utilitzen aquí? Quina vergonya de programa, així de clar» o «totes les normes de la  Covid-19 a prendre pel sac: sense màscares, abraçades, distància a prendre pel cul, bon exemple. Mare meva».

Mediaset encara no ha donat explicacions

Això sense oblidar altres que, fins i tot, van arribar a demanar que  el reality fos cancel·lat per la falta de respecte a la situació que estem vivint pel coronavirus. No obstant això, també hi va haver missatges d'internautes que van intentar calmar els nervis i que van afirmar que segurament la cadena hauria realitzat les pertinents  proves mèdiques als concursants. De moment, Mediaset  no ha volgut entrar en la polèmica. Tanmateix, possiblement, tal com va passar amb el programa de supervivència, doni algun tipus de justificació ben aviat.