Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dures crítiques contra Jordi González per entrevistar la mare d'un violador

Ha sigut al seu nou programa de Telecinco, 'Hechos reales' en el qual s'ha parlat de delictes sexuals
Jordi González a 'Hechos reales' | Telecinco

 

El presentador català Jordi González ha estrenat un nou programa de successos a Telecinco, ‘Hechos reales’. Aquest dimecres s’ha emès per primer cop a la cadena. Es tracta d’un espai de debat sobre temes d’actualitat relacionats amb successos però també amb una part més documental amb recreacions i entrevistes a persones implicades en els successos dels quals parlen.

 

En aquest primer programa Jordi González i els seus col·laboradors van escollir un dels temes de més actualitat, les violacions i els delictes sexuals. El cas de ‘La Manada’, del violador de Martorell i el cas de la Sara van ser els protagonistes.

 

Crítiques al programa

El primer que cal tenir en compte és que començar un programa d’aquest tipus amb uns temes tan delicats és, si més no, una decisió arriscada i sembla que li ha pogut passar factura a Jordi González. Molts espectadors no han pogut evitar criticar el programa i el presentador a les xarxes, a més, per motius diferents.

 

Durant les recreacions i documentals emesos a l’espai es van poder veure entrevistes amb la mare d’una noia assassinada per resistir-se a ser violada, a un dels advocats de ‘La Manada’ o imatges recreades massa reals d’alguns dels casos dels quals parlaven o, segons s’ha pogut llegir a Twitter, massa dramatitzat.

 

 

Però, sense dubte, el que més va indignar va ser una entrevista amb la mare del violador de Martorell, que no deixava de defensar el seu fill. Molts eren els que criticaven l'espai, i més en concret, el presentador per realitzar una entrevista així.

 

Imatge de l'entrevista a la mare del violador de Martorell | Telecinco

 

De fet, alguns usuaris de les xarxes van recriminar-li haver tornat a fer el mateix pel qual ja va ser cancel·lat el seu antic programa, 'La Noria'. 

 

 

 

 

 

Altres eren els que se centraven només en Jordi González, criticant durament la seva feina i forma d'actuar com a conductor del programa. 

 

 

'Hechos Reales' no ha fet més que començar però sembla que ja ha molestat a prou espectadors, Jordi González no ha començat massa bé la seva nova aventura de nou a la tele.