IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Dures crítiques a Jorge Javier Vázquez per part dels seus

El presentador no està tenint bones paraules al seu club de fans d'Instagram

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sábado Deluxe'
Dures crítiques a Jorge Javier Vázquez per part dels seus | Telecinco

Jorge Javier Vázquez és una de les cares televisives més estimades per l'audiència, i el presentador s'ha guanyat ser una de les persones més importants de Mediaset. El fet més curiós és que els seus seguidors a les xarxes socials sembla que últimament no li guarden la mateixa estima que la seva cadena.

És difícil pensar que algú està en contra de Jorge Javier, però sembla que alguns usuaris de les xarxes socials estan molt molestos amb el presentador. El català té diversos perfils oficials a les diferents xarxes, però també, com acostuma a passar amb els famosos, té un club de fans que publica imatges seves diàriament.

Aquest club de fans està format pels seguidors incondicionals del presentador de 'Sálvame' i 'Supervivientes'. No és un club de fans qualsevol, ja que acumula ni més ni menys que 275.000 seguidors, una xifra molt alta que superaria fins i tot perfils oficials d'alguns dels seus companys de programa.

Els fans, contra Jorge Javier

Doncs diversos usuaris que segueixen aquest club, per tant es consideren fans de Jorge Javier Vázquez, han criticat el presentador mitjançant comentaris ofensius: «Camina i jeu una mica, que guanyes moltíssims diners i ets molt català», o «Sense importar-los res ... només els punyeters diners», són alguns dels comentaris dels usuaris que han criticat el presentador atacant pel tema econòmic.

Sembla, si ens fixem en els comentaris dels fans, que el presentador no és una persona molt propera als seus seguidors, ja que molts també li han retret que mai ha tingut cap detall amb ells. «Jorge Javier podries ser una mica més simpàtic i respondre», ha comentat un usuari en una de les publicacions del club de fans.

«Vergonya aliena, quin poc respecte als espectadors, menjant mentre presenta i gesticulant amb la forquilla. No suporto aquest programa», ha escrit una suposada seguidora en una fotografia del perfil d'Instagramdel club de fans de Jorge Javier.

Són desenes i desenes els comentaris d'aquest tipus que rep en aquest perfil d'Instagram, un fet una mica contradictori, ja que és molt inusual veure comentaris negatius en un club de fans.


Comentaris

envia el comentari