Crítiques al nou programa de Sílivia Abril, 'Juego de Juegos'

Molts teleespectadors van acusar als concursants del nou programa presentat per Sílvia Abril de ser actors

Moltes crítiques a 'Juego de Juegos' en la seva estrena
Moltes crítiques a 'Juego de Juegos' en la seva estrena | CEDIDA

El passat divendres, Antena 3 va estrenar ‘Juego de Juegos’, la seva nova aposta a les nits dels divendres. Es tracta d’un programa d’entreteniment per a tota la família que pretén liderar aquesta franja horària amb un programa on els seus concursants han de passar 15 proves al més pur estil del popular concurs ‘Gran Prix’.

Estrena molt criticada 

Tot i aquestes bones intencions de la productora, i després de la primera edició del nou programa, els teleespectadors han mostrat la seva decepció a través de les xarxes socials. Tal com mostrava 'Mundo Deportivo', van ser moltes les crítiques que va despertar l’estrena del programa, i la majoria exposaven que es tracta d’un concurs amb massa guió i que a més, els participants semblaven actors.

Tot i les crítiques al format del programa que van rebre a través del ‘hashtag #juegodejuegos’, cal dir que la seva presentadora, Silvia Abril, es va deslliurar d’aquests comentaris, i van ser molts els espectadors que defensaven el paper de la humorista i afirmaven que era l’únic positiu del concurs.

Hi haurà canvis?

Tot fa indicar que haurem d’esperar les pròximes edicions per veure si la productora realitza alguns canvis en el format del programa i  varia el seu rumb per guanyar-se la confiança de l’audiència. Aquest serà el gran repte d’Antena 3 perquè els seus teleespectadors continuïn apostant el divendres per Silvia Abril i el seu ‘Juego de Juegos’.


Comentaris

envia el comentari