Imatge de Paz Padilla

Els atacs que ha rebut Telecinco pel que ha publicat sobre Paz Padilla

La presentadora de 'Sálvame' torna demà als platós de la cadena

Sens dubte, enguany serà un any que Paz Padilla voldrà oblidar. I és que la presentadora ha perdut a tres importants persones de la seva vida: la seva mare, el seu marit, Antonio Juan Vidal, i la seva sogra. Tres durs comiats que ha afrontat estant amb la seva família, especialment en la seva filla, Anna Ferrer, amb qui ha estat en Zahara de les Tonyines.

Precisament per això, des de la defunció del seu marit, la gaditana ha deixat de treballar. Així mateix, no ha estat al capdavant de 'Sálvame'. No obstant això, sembla que ha arribat el moment de reincorporar-se. Tant és així que Telecinco ha pres una important decisió. En concret, ha determinat que demà, 5 de setembre, s'assegui al plató de 'Sábado Deluxe' per a concedir una entrevista.

Paz Padilla torna a l'univers 'Sálvame'

Després de tot aquest temps apartada dels mitjans, Paz tornarà a trobar-se amb l'audiència de Mediaset. I així s'ha revelat al compte de Twitter de 'Sábado Deluxe': «ATENCIÓ: Paz Padilla seurà en el 'Deluxe' després de passar pel pitjor moment de la seva vida: la defunció del seu marit! Companya, tenim moltes ganes de veure't!!».

Amb aquest missatge s'ha fet pública l'entrevista que concedirà la gaditana. Una entrevista en la qual exposarà com es troba en aquests moments i com està sent la seva vida després de la pèrdua del seu marit. I aquest anunci, com era d'esperar, ha generat una enorme controvèrsia en les xarxes socials. Són molts els internautes que han atacat Telecinco per fer que la presentadora hagi de veure aquest missatge. I bona mostra d'això són missatges com aquests:

  • «Ella va jurar no asseure's mai en el 'Deluxe'. Si s'hi asseu, és per pressions del boss Vasile per a aixecar l'audiència perquè la paparra Esteban no embeni».
  • «Ella no volia asseure's al 'Deluxe'... volia parlar en el seu programa, 'Sálvame'. L'estan obligant al fet que ho faci, seguríssim».
  • «Aquesta és la televisió alegre? Només veneu malalties i penes».


Tanmateix no només han existit crítiques per a Telecinco sinó també per a la mateixa Paz Padilla. I és que no tothom entén que vagi a concedir una entrevista parlant de la seva desgràcia. Bona mostra d'això són comentaris com aquests:

  • «Quin mal Pau! No m'imaginava que anaves a fer un 'Deluxe' parlant d'això del teu marit».
  • «Quina decepció! Mai vaig pensar que vendries les teves misèries».
  • «Per diners balla el gos»,
  • «Asseure's en un 'Deluxe' per a mercadejar i lucrar-se amb aquesta mena de successos és de tenir molt poca sensibilitat».


Caldrà esperar per a veure si Paz Padilla, que també ha rebut missatges d'ànim i comprensius amb la seva decisió, decideix explicar el perquè d'aquesta entrevista.