Crítiques per allò que no es podrà veure a la segona temporada de ‘La isla de las tentaciones’

Tot i que el programa ha renovat gràcies al seu èxit, sembla que els espectadors esperaven una altra perspectiva per la segona edició

Imatge d'arxiu de 'La Isla de las tentaciones'
El 'reality' ha trencat rècord d'espectadors i ha estat renovat per una segona temporada | Redacció

‘La isla de las tentaciones’ s’ha convertit en el programa estrella de Telecinco. Si bé les crítiques i la mala reputació van acabar enfonsant ‘Gran Hermano’, sembla que la cadena no tindrà problema per recuperar les bones dades d’audiència.

Més de tres milions d’espectadors es reuneixen cada dia per seguir les aventures, amistats i nous amors de ‘La isla’, i és per això que Mediaset ha decidit renovar el ‘reality’ per una segona temporada, i estan començant els càstings de noves parelles.

Indignació amb el càsting de la nova temporada 

Precisament el problema per alguns espectadors ha sorgit a l’hora de realitzar el càsting. El director de Mediaset, Juan Ramón Gonzalo, va plantejar fa unes setmanes que la pròxima edició del programa podria plantejar-se amb parelles del mateix sexe. Internet va llançar-se ràpidament a la proposta, començant a fantasiejar amb les parelles homosexuals que voldrien veure rodejats de temptacions.

Sembla, però, que això s’ha quedat només en una idea. Quan va anunciar-se el càsting per la segona temporada, els espectadors van sentir-se defraudats amb la descripció dels protagonistes que buscaven: parelles heterosexuals entre 25 i 35 anys, amb un mínim de sis mesos de relació i preferiblement que ja tinguin dubtes sobre el futur de la seva parella o que s’estiguin plantejant si veritablement l’altra persona és l’amor de la seva vida.

Així, sembla que tampoc es podrà veure en aquesta pròxima temporada una illa on temptacions i parelles són totes del mateix sexe. Tot i això, amb Telecinco i els seus programes tot pot passar i només el futur donarà la resposta final.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari