Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Sergi Arola, criticat per dir que donar el pit en públic no és bo per al bebè

El xef ha afirmat que «és una cosa molt íntima entre el nen i la seva mare»
Sergi Arola ha estat criticat pel seu comentari a 'Espejo Público'   | Cedida

 

El cuiner Sergi Arola s'ha emportat durant el matí d'aquest dimecres les crítiques de molts dels espectadors d''Espejo Público' per un comentari sobre la maternitat, i més concretament, sobre la lactància. Unes paraules que han generat una gran controvèrsia. El xef ha afirmat que donar el pit a un bebè en públic no és bo.

 

Aquest comentari ha arribat quan al programa d'Antena 3 estaven comentant un fet poc habitual. Una model que sortia en una desfilada de moda ha pujat a la passarel·la mentre alimentava, de forma natural, el seu fill.

 

Imatge de la model donant el pit al bebè mentre desfila | GTRES

 

 

Les criticades paraules de Sergi Arola

Es tracta d'una model de talles grans que s'ha atrevit a desfilar amb el bebè als seus braços, mentre li donava el pit. Aquest fet ha provocat les paraules de Sergi Arola en contra de l'acte: «Està demostrat que no és bo per al bebè perquè és una cosa molt íntima entre el bebè i la seva mare», ha dit sobre les imatges que s'han mostrat al programa.

 

Sergi Arola parlant de la lactància en públic a 'Espejo Público' | Antena 3

 

Aquestes paraules no han agradat massa a plató, on una de les tertulianes del programa ja li ha recriminat el que acabava de dir, mentre afirmava que el fet de voler ocultar com les mares donen el pit als seus fills és masclista. «En l'època de les nostres mares era una cosa molt normal i no feia falta ni tan sols reivindicar-ho», ha dit.

 

En una època en què cada cop més, les dones, i en aquest cas, les mares, lluiten pels seus drets, no era gaire difícil preveure que el comentari del xef provocaria crítiques cap a ell. I així ha estat, molts usuaris de Twitter li han recriminat les seves paraules.

Crítiques a les xarxes

Són uns quants els missatges que han arribat contra el cuiner, alguns preguntant-se en què s'ha basat per dir el que ha dit i d'altres simplement criticant les seves paraules sobre la lactància en públic.