Crítiques a 'Socialité' per estafar l'audiència amb uns àudios de Rocío Flores

El programa de María Patiño ha anunciat una 'bomba informativa' que ha decebut als seus seguidors

No tot s'hi val per guanyar audiència. I si no que l'hi diguin a María Patiño i al seu equip de reporters de 'Socialité', que han estat durament criticats a les xarxes socials per utilitzar uns àudios antics de Rocío Flores per enganxar als seguidors fins al final del programa. Tot allò relacionat amb Rocío Carrasco i la seva família té el màxim interès mediàtic. La seva sèrie-documental per a Telecinco està recollint un èxit increïble i qualsevol petita declaració o acció per alguna de les parts és digna d'ocupar qualsevol titular.

No obstant això, els espectadors no estan disposats a ser enganyats pels mitjans de comunicació i cada vegada més exigeixen informació rigorosa i veraç que serveixi per aportar al cas i no simplement per augmentar el sensacionalisme que l'envolta. Fins i tot es tracta d'un cas que ja està esgotant la paciència de molts seguidors de Telecinco que estan farts que tots els formats de la cadena girin al voltant d'aquest tema. Una opinió que també comparteixen alguns tertulians de Mediaset, com la sempre polèmica Oriana Marzoli. En ple directe, l'extronista ha retret a Jorge Javier Vázquez que tot el concurs de 'Supervivientes' estigui centrat en Olga Moreno, l'exdona d'Antonio David, i el fet que les seves declaracions a l'illa estan en el punt de mira.

Els àudios de Rocío Flores que 'Socialité' va vendre com un 'bomba' informativa

El cansament popular, sumat a la mala actuació dels programes televisius del cor, ha provocat una contínua onada de crítiques a les xarxes socials. En aquesta última ocasió, els usuaris de Twitter s'han centrat en carregar contra el programa presentat per María Patiño després de treure a la llum uns suposats àudios ocults de Rocío Flores, una informació que ha estat qualificada d'«estafa» per molts fans del format. Amb l'arribada d'un nou cap de setmana, la també col·laboradora de 'Sálvame' es posava al capdavant de 'Socialité' aquest dissabte per revelar al món uns àudios de la filla d'Antonio David «que han estat ocults durant més de tres anys».

Una suposada exclusiva que portaven tota la setmana promocionant i utilitzant com a esquer perquè els espectadors estiguessin atents a la pantalla. De fet, en l'avançament del suposat reportatge es podia veure com diversos col·laboradors de Telecinco com Laura Fa, Belén Esteban o Kiko Matamoros reaccionaven en escoltar els àudios. No obstant això, la gran bomba que tenien preparada els va acabar esclatant a la cara. Després de veure l'esmentat reportatge i escoltar els àudios ocults, els espectadors es van mostrar molt indignats per haver estat víctimes del que molts van qualificar com un «engany i una manipulació».

En els àudios tan sols es podia escoltar Rocío Flores cantant, probablement una mica èbria i en un context de festa, envoltada d'alguns amics. «Segurament amb força son i excés de deshidratació, Rocío Flores s'ho està passant pipa i els seus amics també. Tant que fins i tot que hi ha una amiga graciosa que li demana que continuï», assegura la veu en off que locuta el vídeo abans d'extreure les conclusions finals del suposat reportatge.

«Aquesta impressionant actuació ens deixa dues conclusions. La primera d'elles és que Isabel Pantoja tenia raó: el talent no s'hereta. I la segona és que ara entenem per què Antonio David volia portar al seu fill a un 'talent' musical. Estava clar que a Rocío Flores no li deixarien ni omplir la sol·licitud per al càsting», diu el redactor amb sorna en al·lusió al que va explicar Rocío Carrasco en l'episodi 10 de la seva docu-sèrie sobre el seu fill David Flores, a qui el seu pare li hauria dit que no havia d'estudiar perquè el portaria a 'La Voz'.

Els fans de Telecinco carreguen contra 'Socialité' després de sentir-se estafats

Davant el calibre de la informació, molts usuaris a les xarxes socials han carregat durament contra la cadena per aprofitar qualsevol mínim detall per treure rèdit econòmic del drama familiar de Rocío Carrasco. Es tracta d'uns àudios que han causat un gran malestar en els partidaris de Rocío Flores, que consideren que s'està intentant tacar la seva imatge, però també en els seguidors de la seva mare.

I és que els defensors de la filla de Rocío Jurado creuen que aquesta informació no aporta res de bo al relat de la protagonista. «Mira que Rocío Flores no m'agrada gens, però els de Socialité donant-li bombo i platerets a uns àudios d'ella com si fos una cosa forta. Per mi se'n poden anar a la... Sempre enganyant a la gent», assenyala una usuària a Twitter. «Quina és la notícia dels àudios de Rocío Flores? Suposo que com que no hi ha notícia cal intentar seguir embrutant la seva imatge», afegia un altre.


Comentaris

envia el comentari