Demanen el tancament immediat de Telecinco després del que va passar a 'Supervivientes'

El programa va cometre ahir un error que li pot costar molt car
Els finalistes de 'Supervivientes'
Les xarxes no han perdonat l'error que es va cometre durant tota la nit de diumenge | Telecinco

'Supervivientes' va finalitzar ahir la seva edició més llarga de la història en un debat on no va faltar ningú. Jorge Javier Vázquez va reunir al plató a tot l'elenc de concursants que han participat en aquesta dura edició.

És per aquest motiu que les xarxes estan criticant durament el programa, ja que en el mateix plató hi havia més de 15 persones, cap d'elles amb mascareta, i en alguns casos amb una distància de mig metre entre persones, cosa que clarament no compleix amb la normativa de les mesures de seguretat.

El debat es va rodar mentre Madrid seguia en fase 1

Això no és tot, ja que molts han denunciat que els finalistes del programa suposadament no ha complert la quarantena. El programa emès aquest diumenge va ser gravat un dia després de la gran final, és a dir, el divendres 5 de juny.

Aquest debat ha reunit a tots els concursants en plató, inclosos els finalistes i el guanyador, Jorge. Aquesta decisió ha deixat a totes les xarxes socials al·lucinades. Molts s'han preguntat per què no havia passat el mateix un dia abans, quan el programa va al·legar que no s'ajuntarien precisament per aquest motiu, perquè havien de passar encara 5 dies de quarantena totalment aïllats.

Els finalistes van estar al plató amb tota la resta de companys sense haver complert suposadament els 15 dies estipulats per Sanitat com a mesura per fer front al coronavirus que marquen les autoritats, ja que els últims concursants van arribar a Espanya el 26 de maig i el programa de aquest diumenge es va gravar el 5 de juny. Els comptes no surten.

Telecinco se salta les normes

Pel que sembla ahir no hi va havia regles, ni els dies estipulats d'aïllament, ni la distància social, ni el nombre de persones que poden estar en un mateix lloc. Cal recordar que el programa va ser gravat el dia 5 juny, data en la qual Madrid encara era a la fase 1.

La distància social està marcada a 2 metres, tot i que molts també diuen que amb metre i mig és suficient. Ahir, per increïble que sembli, hi havia concursants que no guardaven ni mig metre de distància.

Imatge del plató de 'Supervivientes'. 7 de juny de 2020
7 persones en menys de 5 metres a l'última gala de 'Supervivientes' | Telecino

Les imatges parlen per si soles: qualsevol diria que hi ha hagut una pandèmia- que per cert, encara existeix. Cada vegada són més els usuaris que estan demanant el tancament immediat d'aquest 'reality', així com el de la cadena, que es podria enfrontar a una dura sanció després de tots els descuits viscuts ahir a la nit. «Que tanquin la cadena ja», «Imperdonable, que el treguin per sempre», o «S'han saltat la quarantena», han estat alguns dels molts comentaris vistos a les xarxes.