Crítiques a Susanna Griso pel secret que explicat del funeral d'Álex Lequio

El periodista Aurelio Manzano va estar present a la missa i ha donat detalls a 'Espejo Público'

El periodista Aurelio Manzano comentant el funeral d'Álex Lequio a 'Espejo Público'
El periodista Aurelio Manzano va estar present a la missa i ha donat detalls a 'Espejo Público' | Antena 3

Molts són els periodistes que van estar pendents aquest dimarts 30 de juny del funeral per acomiadarÁlex Lequio. El periodista Aurelio Manzano, que va acudir a la missa celebrada a Madrid, ha explicat aquest dimecres alguns detalls de la cerimònia al programa 'Espejo público' de Susanna Griso.

Alguns usuaris de les xarxes socials no han tardat a criticar amb duresa que el programa d'Antena 3 fes públics aspectes d'una missa privada i íntima i d'un moment tan dur i delicat com el que viuen ara mateix Ana ObregónAlessandro Lequio, destrossats després de la mort del seu fill Álex.

Ana Obregón es posa a plorar amb l'Ave Maria

El col·laborador televisiu ha explicat que durant la missa van sonar diverses cançons que van donar a l'homilia una atmosfera molt emotiva. La BSO de Gladiator, la Salve Rociera i l'Ave Maria van ser algunes de les melodies que es van poder escoltar a l'interior de la parròquia de Nostra Senyora de la Pau de Madrid, en homenatge al jove empresari que va lluitar contra el càncer que patia fins al final.

Segons ha confessat el col·laborador, la pel·lícula de 'Gladiator' era la preferida del fill d'Ana Obregón i que, en el moment de saber que tenia càncer Álex va dir que lluitaria «com ho feia Gladiator». El periodista especialitzat en premsa del cor ha dit també que Ana Obregón va acabar per trencar-se i arrencar a plorar de dolor en escoltar l'Ave Maria.

«Amb la mirada fixa a la foto del seu fill»

Finalment, Manzano ha afirmat que dins de l'església es va posar una foto d'Álex en la qual el jove apareix amb la seva mascota i que «Alessandro va estar amb la mirada fixa a la foto del seu fill» durant gran part de la missa.

Els col·laboradors d''Espejo Público' han comentat la duresa que suposa aquesta pèrdua per a Ana Obregón, tractant-se del seu únic fill. «A Ana li costarà molt tirar endavant», ha afegit el periodista Aurelio Manzano, un dels presents en l'homenatge al jove, mort tristament fa una mica menys de dos mesos.


Comentaris

envia el comentari