Emma García

Les xarxes esclaten contra l'entrevista de 'Viva la vida' al pare de Julen

José va haver d'escoltar detalls de com i quan va morir el seu fill que va caure a un pou a Totalán, Màlaga

El programa de Telecinco 'Viva la vida', presentant en l'actualitat per Emma García, està des del passat dissabte en el punt de mira per una controvertida entrevista a José, el pare de Julen, el petit que va caure mortalment en un pou de Totalán (Màlaga).

Les xarxes han esclatat contra el programa després de veure una entrevista en la qual el pare del nen traspassat va haver d'escoltar com va morir el seu fill.  Davant la fredor de les paraules de la presentadora i de la direcció del programa a l'hora d'escollir el contingut de l'entrevista i els vídeos que es van emetre durant aquesta, no ha deixat a ningú indiferent.

Dures crítiques a Twitter

Concretament, les crítiques han estat força dures a Twitter, on pocs minuts després de l'emissió de l'entrevista ja es van poder llegir missatges com: «S'ha de tenir poca vergonya per a posar-li un vídeo sobre la mort de Julen al pare en directe», «No hi cap a la meva ment com li posen aquest vídeo a un pare sobre la mort del seu fill» o «Absolutament detestable». 

Tots els espectadors del programa estrella de les tardes dels caps de setmana a Mediaset, van poder veure com José anava empitjorant a mesura que s'anava desenvolupant l'entrevista. En un primer moment, el pare del nen es va mostrar seriós, però segur i decidit a respondre les preguntes de la presentadora. No obstant això, després d'algunes preguntes i de l'emissió d'un vídeo sobre la mort de Julen, el pare va anar canviat la seva actitud i es va mostrar realment afectat pel succeït.

El moment més dur de l'entrevista

El moment més dur va ser, concretament, quan al vídeo s'explicava que el nen havia mort per dos traumatismes al cap pocs minuts després de caure al pou. A més a més, el vídeo explicitava amb claredat que Julen era el segon fill que el matrimoni malagueny perdia. Malgrat el dolor, José va dir que els hi calma pensar que el seu fill no va patir i que, en cap moment, han dubtat del treball que van dur a terme els especialistes per tal de rescatar el seu fill.

En aquest sentit, cal destacar que l'advocat del propietari de la finca va afirmar que tant el seu client com els pares del nen pensaven que hauria pogut morir per la maquinària emprada pel seu rescat. Sigui com sigui, el cert és que el dolor que aquells dies va omplir les cases del tot el país esperant un miracle pel petit Julen, encara segueix molt viu al cor i a la vida dels seus pares.

Pare de Julen
El pare de Julen va haver d'escoltar com va morir el seu fill | TELECINCO