Forta discussió entre María Patiño i Diego Arrabal per l'«agressió» de Jesulín a un reporter

El col·laborador va criticar els periodistes de ‘Socialité’ de provocadors
María Patiño, presentadora de 'Socialité' | Telecinco

 

D'ençà que Jesulín de Ubrique «agredís» el passat 16 de desembre a un reporter de 'Socialité', qui ha arribat a afirmar que va «patir per la seva vida», l'ambient del programa de Telecinco està una mica tens. De fet, la seva presentadora, María Patiño, està feta un sac de nervis, com ja s'ha demostrat en la seva última entrevista a María Lapiedra. 

 

Tot i que Diego Arrabal era un dels col·laboradors convidats al programa, també va acabar sent ‘convidat’ a marxar del plató després d'una forta discussió amb la presentadora. El paparazzi, sense pèls a la llengua, titllava als col·laboradors de ‘Socialité’ de provocadors. «Una cosa és fer guàrdia i una altra posar-te en directe a emetre…», comentava Arrabal.

 

Unes paraules que no han agradat gens a Patiño qui ha contestat: «No tens idea de la feina que hi ha al darrere. Que vinguis aquí a tocar-me els nassos no t'ho penso permetre». Una discussió que no s'ha quedat a plató, sinó que ha continuat als passadissos de Telecinco. 

Diego Arrabal, a punt de deixar Telecinco

Més tard, i una vegada a plató, la discussió ha continuat per a Arrabal, qui aquesta vegada rebia la represàlia de Gemma López, la qual acusava el paparazzi de «gravar converses telefòniques de famosos». L'actitud de Raval podria fer que des de la direcció de ‘La fábrica de la tele’ es decidís acabar amb les seves intervencions.

 

Diego Arrabal, col·laborador de 'Socialité' | Telecinco

 

Segons alguns sectors de la cadena, la conducta del col·laborador podria ser considerada com una traïció, i per això s'ha guanyat l'animadversió dels presentadors, com hem pogut veure a la discussió amb María Patiño.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris