Toni Cruanyes confirma la mort de la seva àvia de 90 anys

El presentador del 'TN Vespre' ha explicat la notícia penjant una foto molt emotiva amb ella al seu compte d'Instagram

Toni Cruanyes ha confirmat la mort de la seva àvia a les xarxes socials
Toni Cruanyes ha confirmat la mort de la seva àvia a les xarxes socials | Twitter / @tv3

Toni Cruanyes és un dels presentadors d’informatius de TV3 més estimats per l’audiència. En els seus molts anys a la televisió pública, s’ha guanyat als teleespectadors per la seva professionalitat com a periodista però també per la seva vida fora de les pantalles. Molt actiu a les xarxes socials, acostuma a compartir imatges divertides i alegres, però a l’última que ha publicat ha confirmat una trista notícia: la mort de la seva àvia.    

El conductor del ‘TN Vespre’ ha publicat una fotografia seva de l’any 1977, amb els seus avis, entre ells la Teresa, que ha perdut la vida amb 90 anys. En una imatge que ell mateix defineix com a «nostàlgica», explica com es senten ell i tota la seva família: «Et trobarem a faltar».     

 

Les xarxes s’emocionen amb el missatge del periodista

Les reaccions dels seus seguidors no han trigat a arribar. Majoritàriament, el periodista de Canet de Mar ha rebut molts missatges d’ànims i mostres de condol: «Que descansi en pau, una abraçada» o «una càlida abraçada Toni».

Molts altres han compartit també per ells, la relació amb els avis és molt especial: «Sempre serà al teu costat. Els avis no se’n van mai del tot» o «la pèrdua d’una persona sempre fa mal el cor, però quan es tracta d’una àvia, el cor es fa bocinets, els records són importants i és una bonica forma de reviure-la».

Va sorprendre amb una imatge del seu debut a TV3

Fa unes setmanes, va penjar una imatge sorprenent a les seves xarxes socials. Va compartir al seu compte de Twitter una fotografia de la seva primera crònica des de Londres per TV3. Es podia veure a un Toni Cruanyes molt més jove, en el seu primer reportatge per la televisió pública realitzat l'any 2001.   


Comentaris

envia el comentari