Toni Cruanyes sorprèn en publicar una foto del seu debut a TV3 el 2001

«Vas debutar sent menor d'edat?», li va preguntar irònicament Toni Soler a l''Està Passant'
Toni Cruanyes, presentant el telenotícies de TV3 | Twitter / @tv3

 

Toni Cruanyes és, actualment, un dels periodistes més coneguts i reputats de TV3. El cert, però, és que no sempre ha estat així i, tot i que gairebé ningú se’n recorda, Cruanyes va començar a la televisió pública catalana amb una corresponsalia a Londres. El que tampoc gairebé ningú recorda, d’altra banda, és el juvenil aspecte amb el qual el presentador del Telenotícies va debutar.

 

Ha estat ell mateix, de fet, qui ha volgut sorprendre tothom amb una imatge de la seva estrena a TV3. Aprofitant que feia 17 anys de la «meva primera crònica a TV3», el mateix Cruanyes ha penjat una fotografia a les xarxes del 24 de setembre del 2001 on se’l pot veure amb un aspecte que dista —i de quina manera— de l’actual.

 

 

‘Està passant’ i la mofa de Toni Soler

Cruanyes, d’altra banda, és habitual col·laborador de l’’Està passant’, dirigit per Toni Soler. Ahir, però, la inèdita fotografia de Toni Cruanyes va passar a l’odre del dia i Soler —amb Jair Domínguez i Òscar Andreu d’acompanyants— no van dubtar en fer mofa obertament de la publicació del popular presentador.

 

«Vas debutar sent menor d'edat?», va preguntar el mateix Toni Soler mentre Cruanyes, gairebé sense poder aguantar el riure, agregava: «No, aleshores ja m'afaitava. De fet, aleshores sí que m'afaitava».

 

Finalment, van ser molts els qui, via Twitter, van voler dir-hi la seva sobre la imatge del presentador. A hores d’ara, la publicació ja compta amb més de 250 ‘retweets’, uns 4.000 ‘likes’ i un total de 160 comentaris, entre els quals en destaquen els següents.