Toni Cruanyes commou les xarxes socials amb una foto amb el seu avi

El periodista presentador del 'Telenotícies Vespre' de TV3 ha publicat a Instagram una fotografia molt emotiva amb el seu avi a una residència

Toni Cruanyes és el presentador del 'Telenotícies Vespre' de TV3
Toni Cruanyes és el presentador del 'Telenotícies Vespre' de TV3 | Twitter (@elvestirdetoni)

Toni Cruanyes és el presentador que fa líder el 'Telenotícies Vespre' de TV3 mes rere mes. Després de la seva llarga trajectòria com a periodista, en què ha fet de reporter per la BBC a Londres i de corresponsal a París, entre d'altres, Cruanyes ha esdevingut una de les cares més estimades de la televisió pública de Catalunya, que des del 2014 acompanya l'hora de sopar del seu públic més fidel.

Una imatge val més que mil paraules

Però més enllà de la seva trajectòria professional, a Toni Cruanyes també li agrada mostrar la seva part més sentimental amb els seus seguidors a les xarxes socials. Aquesta vegada, el periodista ha decidit compartir a Instagram una fotografia que ha enamorat, encara més, el seu públic: una tendra imatge del periodista i el seu avi, a una residència de Canet de Mar, Maresme, el municipi on va néixer Cruanyes.

Amb l’avi #moments #família #converses #catalunya

Una publicación compartida de Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) el

En la imatge apareixen un davant de l'altre, mentre l'avi de Cruanyes fa un gest amb la mà per acariciar el seu net, que se'l mira somrient. El periodista ha acompanyat aquesta tendra captura amb el peu de foto «Amb l'avi #moments #família #converses #Catalunya». Només penjar-la, la fotografia s'ha omplert de centenars de comentaris dels seus seguidors, que descrivien la imatge amb paraules com «meravellós», «enyor» o «tendresa».

El pare de Cruanyes li regala una agenda cada any

No és la primera vegada que Toni Cruanyes comparteix amb els seus seguidors la seva part més sentimental i familiar. Fa uns mesos, el periodista va voler compartir a les xarxes socials la seva tradició més especial de les festes de Nadal, que guarda amb el seu pare. Sempre, quan s'inicia un nou any, el progenitor l'obsequia amb una agenda que el presentador va servir per anar-hi anotant tots els reportatges del Telenotícies.


Comentaris

envia el comentari