YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les cruels paraules de Sofía Suescun sobre Andreíta que després va esborrar

Des de fa un temps Sofía i Belén Esteban tenen una guerra oberta

Aquestes últimes setmanes ha esclatat una nova guerra entre dues persones amb molt de pes de Mediaset, Belén Esteban i Sofía Suescun. La que va ser guanyadora de 'GH 16' està molesta amb una actitud que va tenir la col·laboradora de 'Sálvame' i des de llavors no ha parat d'atacar-la.

Tot va començar quan Belén Esteban va visitar la casa de Guadalix de la Sierra per parlar amb alguns dels concursants de 'El tiempo de descuento'. Durant aquesta visita, entre altres coses, va fer unes preguntes a Estela Grande que no van agradar gaire a Sofia, qui s'ha pres la venjança pel seu compte.

Belén li va preguntar a Estela per la seva relació amb Kiko Jiménez, parella de Sofia, a part de preguntar-li com reaccionaria aquesta. Això no hauria sigut un problema si no fos perquè va tenir un petit lapsus i va dir: «Tems la reacció de Sofea Sue... Sofía Suescun en veure el teu apropament amb Kiko?».

Sofía ataca a la filla de Belén

La filla de Maite Galdeano, que ja sabem com reacciona quan algú diu alguna cosa que no li agrada, no ha dubtat en respondre a través d'una piulada de Twitter amb un missatge molt cruel que més tard ha esborrat. Per sort, molts usuaris han pogut fer guardar-lo abans que l'elimines.

El missatge anava amb tota la intenció de fer mal, ja que no ha atacat a la mateixa Belén, sinó a la seva filla Andrea Janeiro: «Jajaja la teva filla és un escàndol. Més et valdria pagar-li una operació d'estètica en comptes d'enviar-la a Manchester de la vergonya que fa» ha publicat acompanyat amb una icona d'una cara amb mascareta.

Caldrà esperar per veure quina és la reacció de la col·laboradora de 'Sálvame', qui ja sabem que no es talla un pèl a l'hora de dir el que pensa. A més, ja sabem que «per la seva filla mata» i que sempre ha intentat protegir-la i allunyar-la del focus mediàtic.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari