Ensurt a Cuatro: Joaquín Prat no presenta el programa «per precaució»

'Mediaset' ha fet pública la decisió

Joaquín Prat durant un acte d''El Programa de Ana Rosa' el 27 de juny de 2019
Joaquín Prat ahir no va presentar 'Cuatro al día' per una raó de pes | GTRES

El programa 'Cuatro al día', que s'emet a Cuatro de dilluns a divendres de 17:35 a 20:45 hores, està avui d'actualitat. El motiu no és altre que el dimecres els seus teleespectadors van tenir una sorpresa. Quina? Que faltava el seu presentador, Joaquín Prat.

El periodista, que també treballa a 'El programa d'AR', no va acudir a plató com cada tarda i ara s'ha sabut el perquè. El grup 'Mediaset', al qual pertany l'esmentada cadena, és el que ha explicat la causa de la seva absència.

Joaquín Prat, el gran absent

Dimecres va començar el programa presentat per Prat després de 'Todo es mentira', de Risto Mejide. I, només començar, el públic que el segueix  va descobrir que alguna cosa passava. En concret, qui estava al capdavant del plató no era Joaquín sinó una altra companya, la periodista Mònica Sanz.

Ella, d'aquesta manera, es va encarregar de presentar l'espai, de la mateixa manera que ho ve fent quan Joaquín està de vacances. D'aquí que tot fos sobre rodes. Això sí, el desconcert era evident entre l'audiència perquè tampoc es va parlar de l'absència d'ell.

'Mediaset' dona explicacions

Com és lògic, el fet que Joaquín Prat no presentés 'Cuatro al día' va provocar que sorgissin tota mena de rumors. Per aquest motiu, 'Mediaset' ha decidit donar explicacions al respecte i així evitar enraonies sense sentit.

Per això, ha fet ús del seu compte a Twitter, deixant un breu comunicat explicant el que ha passat: «Joaquín Prat no va presentar l'edició d'ahir de @cuatroaldia com a mesura de precaució davant un possible positiu de Covid. Seguim els protocols establerts a l'espera de conèixer el resultat de la PCR».

Sembla que, segons ha revelat la 'Cadena Cope', el presentador va donar positiu en el test ràpid que se'ls fa cada dia abans de començar el programa. Davant aquest resultat es va decidir que no presentés l'espai, a favor de salvaguardar la salut de tots els seus companys. Així mateix, se li va realitzar una PCR, que ofereix més fiabilitat, i s'està a l'espera de conèixer què indica aquesta prova.

Quan es tingui el resultat d'aquesta, possiblement 'Mediaset' torni a manifestar-se al respecte o bé pot ser que ho faci el mateix Joaquín Prat. Un presentador que es pot veure afectat pel coronavirus, de què tant s'ha parlat en el seu programa i sobre el qual s'ha mostrat molt sensibilitzat. Tant és així que, en aquest temps, s'ha enfrontat a una jove que no respectava les mesures de seguretat.

És més, fins i tot recentment enviava un missatge a totes les persones contagiades i als seus éssers estimats en directe: «Em surt demanar-vos disculpes per parlar-vos de les altres coses que ens preocupen als vius, quan es moren 537 persones d'un dia per l'altre (... ). Els nostres cors estan al costat de les famílies de totes aquestes persones. Sentia la necessitat de dir-ho».

Un nou cas a 'Mediaset'

De Joaquín Prat no se sap encara si està contagiat o no de coronavirus. No obstant això, durant aquesta pandèmia 'Mediaset' ha tingut casos relacionats amb aquest de diferent tipologia. Així, per exemple, aquests últims dies es donava a conèixer que Emma García tenia el virus. D'aquí que hagués de ser substituïda per Sandra Barneda a 'Viva la vida'. Un programa que, a més, també va comptar amb una col·laboradora infectada: Irene Rosales.

No obstant això, potser el cas més escandalós el va protagonitzar Marta López mesos enrere. La col·laboradora va mostrar públicament una actitud que va ser vista pel grup com irresponsable davant el coronavirus i va decidir acomiadar-la. I és que el seu comportament va provocar que altres companys de Telecinco haguessin de guardar la quarantena per precaució. Això sí, amb el pas el temps ha tornat a ser admesa.


Comentaris

envia el comentari