Primer plano de Alberto Chicote

Els amics d'Alberto Chicote, sense paraules: publiquen la mort del cuiner

Alberto Chicote es pronuncia davant la informació publicada sobre la seva falsa mort

Alberto Chicote ha estat notícia les últimes hores per una mentida força desagradable. El conegut cuiner televisiu ha vist com els mitjans anunciaven la seva mort arreu del país. Un fet que no ha tardat a desmentir.

El diumenge, la plataforma '12 Minutos' publicava la notícia de la mort recent d'Alberto Chicote. Segons el mitjà, hauria perdut la vida el mateix diumenge.

Un fet sorprenent que es va fer viral a WhatsApp i altres xarxes socials. El rumor es va estendre com la pólvora i, fins i tot, va arribar a les orelles del mateix cuiner. Amics seus s'hi van posar en contacte, preocupats, per comprovar si era cert. «Tinc els amics espantats», confessa Chicote. 

Alberto Chicote, víctima d'una notícia falsa que anunciava la seva mort

En aquest portal, els usuaris anònims escriuen tota mena d'articles i notícies sense contrastar i moltes vegades es publiquen coses tan fortes com la d'aquest cap de setmana. Per això, cada cop que parlen sobre la mort d'un famós, la notícia es viralitza ràpidament entre milers de persones.

Després de rebre les trucades d'alguns amics preocupats, el cuiner va escriure una publicació a Instagram per calmar l'ambient. Així, Chicote volia tranquil·litzar tothom i donava per tancat aquest assumpte.

Alberto Chicote
Alberto Chicote, víctima d'una mentida en una plataforma de notícies | Europa Press

«Doncs sembla que a la gent de '12 Minutos' els sembla molt divertit jugar amb aquestes coses i les conseqüències que van adherides a les notícies falses», ha sentenciat Chicote.

Alhora, el cuiner admet que va estar tot el dia responent a les trucades d'amics que s'havien preocupat per la seva salut. Després de lamentar que aquest tipus de pàgines publiquin crits tan perillosos i falsos, Alberto Chicote ha assegurat que és «més viu que ahir i menys que demà».

«He tingut un dia ple d'amics que gairebé els agafa un atac de cor abans de trucar-me. No ho desitjo ni als que juguen amb aquestes coses tan serioses», ha dit a les seves xarxes.

Suport massiu a Alberto Chicote a les xarxes socials

Després d'explicar aquesta història tan desagradable, Alberto Chicote ha rebut el suport de moltes cares conegudes del país. Una d'elles ha estat Alejandro Sanz, que no entén el sentit d'aquestes 'fake news'.

Carme Chaparro també li ha enviat el seu suport i admet que s'ha quedat en xoc en veure la publicació. «Ostres, quin ensurt, Alberto. M'acaba de sortir el cor per la boca i fins que no he vist que ho havies penjat tu no sabia que era fals».

El cuiner Alberto Chicote durant la presentació de la 4 temporada del programa 'Malson a la cuina' a Madrid.
Alberto Chicote ha rebut tot el suport dels amics i coneguts | GTRES

A més, entre les persones que han enviat una gran abraçada a Chicote també hi ha l'escriptora Dolores Redondo. Reconeix que gairebé té un infart quan ha sabut de la notícia.

El cuiner Andoni Luis Aduriz també s'ha pronunciat, que es continua recuperant de l'ensurt. «Se'ns ha parat el cor en aquesta casa... Poca broma amb aquestes coses».

Jordi Sánchez, el mític actor de 'La que se avecina', li ha escrit: «El pitjor és que no se'n pot fer res. Jo en porto unes quantes, una abraçada», ha dit el conegut actor català.

EL VÍDEO DEL DIA: